Screen представя нова ролна цифрова мастиленоструйна машина

433
Screen представя нова ролна цифрова мастиленоструйна машина

Screen завърши разработването на нова ролна цифрова мастиленоструйна дигитална машина, която е насочена към фирмите занимаващи се с търговски печат, директна поща и печат на книги.

 

Truepress Jet 560HDX

 

 

Truepress Jet 560HDX може да работи в различни режими на работа, на максимална ширина на ролата хартия до 560 мм, при скорости на печат до 150 м/мин и максимална разделителна способност 1200 dpi.

Моделът 560HDX е съвместим с новоразработеното мастилото Truepress SC2 на Screen, с висока оптична плътност, което позволява директен печат върху хартия с офсетово покритие без предварителна обработка.

Твърди се, че специалните свойства на SC2 осигуряват висококачествени цветове, които изпъкват и имат дълбоки наситени нюанси, както и плътни и неутрални черни цветове за по-ясен печат дори на фин текст и линии.

Освен това от Screen заявяват, че новата, интелигентна система за сушене на машината позволява при печат върху субстрати с голям процент намастиляване, медиите да бъдат изсушавани ефективно, което подпомага високото качество на печат върху широка гама от хартии.

Новата машина ще бъде показана в центровете за мастиленоструйни иновации на Screen в САЩ и в Европа. Предвижда се тя да се появи и на изложението drupa 2024, което ще се проведе от 28 май до 7 юни в Дюселдорф, Германия. По време на изложението ще бъдат и обявени цените на машината.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.