Дни на отворените врати на Uteco – водещ производител на печатни машини в света

513
Дни на отворените врати на Uteco – водещ производител на печатни машини в света

Чудесна възможност за посещение на един от най-големите производители на печатни машини в света!

Един от най-големите производители на печатни машини за флексо печат, дълбок печат и машини за ламиниране – Uteco – организира специално събитие на отворените врати Uteco Open House.

 

Uteco Open House

 

Представител за всички продукти на Uteco в България е фирма ГЕД, с която можете да се свържете за повече информация за събитието.

Събитието ще се проведе на 11 – 12 май в централната производствена база на Uteco във Верона, Италия.

По време на Uteco Open House ще бъде представена най-новата и голяма иновация на флексо пазара ONYX Goедна от най-добрите машини с централен цилиндър за супер къси и къси поръчки на пазара.

Ще бъде показана специална конфигурация на машината за каширане и ламинация Horizon Triplex, както и машина за дълбок печат Next 350.

Всички тези машини ще бъдат напълно работещи, а екипите от специалисти на Uteco ще са на разположение да отговарят на всички въпроси.

Фабириката на Uteco е една от най-големите в света и към всеки момент в нея се сглобяват десетки машини за клиенти по цял свят.

Това е една изключително добра възможност за посещение на един от лидерите в производството на печатни машини в света. Събитието ще покаже иновации във флексо пазара и технологиите и ще даде възможност да се видят на живо водещи решения като ONYX Go, както и да се осъществят контакти с водещи специалисти и колеги в бранша.

Ако проявявате интерес към това събитие можете да пишете на sales@gedbg.com и екипът на ГЕД ще се свърже с вас за повече информация, за да получите възможно най-голяма добавена стойност.

За Uteco
Uteco е един от най-големите производители на машини за флексо печат в света, който е лидер в иновациите и продажбите на флексо печатни машини, машини за дълбок печат и ламинатори от най-висок клас.

За ГЕД
Водещ дистрибутор на решения за българските печатници, които търсят иновативни продукти и искат да бъдат конкурентни на динамичния пазар. Освен водещи продукти, ГЕД доставя решенията си с професионални услуги от своите специалисти, съчетани с добри практики и ноу-хау, което ви позволява да започнете да възвръщате своята инвестиция от първия ден.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.