Световна премиера на плосък UV принтер от следващо поколение на Vanguard

721
Световна премиера на плосък UV принтер от следващо поколение на Vanguard

Vanguard Europe представи UV плосък принтер от следващо поколение VK3220T-HS, по време на на FESPA Global в Мюнхен, Германия.

 

Vanguard VK3220T-HS

Премиерата също така бележи официалното представяне на нов компактен, удобен за потребителя продуктов дизайн за портфолиото на Vanguard Europe. Промените са в резултат от сътрудничество с многократно награждавания Zanzotti Industrial Design, който също стои зад дизайна на портфолиото на Durst (Напомняме, че Durst, притежава Vanguard от 2020 г. ), който носи по-интуитивно, ергономично и оптимизирано изживяване за операторите на машини.

Новият Vanguard VK3220T-HS е проектиран и сглобен в европейската централа на Vanguard Europe, в Бриксен, Южен Тирол, Италия, до основната централа на Durst.

VK3220T-HS е плоскопечатна високопроизводителна машина с формат 3.2 x 2 м. част от нарастващото портфолио от принтери на Vanguard Europe, която използва до три реда печатащи глави Kyocera с размер на капка от 4 пиколитра и разделителна способност на печат до 1800 dpi, Vanguard VK3220T-HS работи със скорост на печат до 360 кв. м. / час. Това е принтер, който може да бъде мащабиран и да расте в съответствие с изискванията на клиента.

Компанията Vanguard Europe е дъщерно дружество на Vanguard Digital Printing Systems Corp, Лорънсвил, Джорджия, САЩ и е създадена в края на 2021 г.. Целта на Vanguard Europe е да възпроизведе успехите в продажбите на своята компания майка, която произвежда 200 системи годишно. Индустриалните плоски и ролни системи за печат на Vanguard се използват за печат на плоскости, декорация, бизнес оборудване, други индустриални приложения и опаковки.

Дистрибутор за България на Vanguard е фирми ПроСайн. 

За контакти:
тел: +359 2 862 19 22
тел.: +359 887 726 072
тел.: +359 887 937 244

За ПроСайн
ПроСайн е дистрибутор на специализирано оборудване, материали и консумативи за дигитален печат и външна реклама.

Профил на ПроСайн в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.