Xante навлиза на пазара на DTF принтерите

198
Xante навлиза на пазара на DTF принтерите

Добре познатият производител на принтери Xante представи ново DTF устройство под своята марка. Моделът F-24 дебютира на изложението Printing United през октомври 2023 г. и според Xante е предизвикал значителен интерес от страна на посетителите на изложението.

 

Xante DTF F-24

 

Xante DTF F-24 печата с CMYK + бяло мастило върху фолио с ширина 60 см, което позволява комбинирането на различни проекти върху един лист за постигане на най-ниска цена на печат.

Xante са потвърдили, че доставките на нейния DTF принтер F-24 ще се предлагат на препоръчителна цена на дребно от 26 995 USD за цялата система.

Според Xante, характеристиките на F-24 включват компактен дизайн, който позволява на устройството лесно да се достави в производствено помещение през врата със стандартен размер, ниска консумация и оперативни разходи за печат върху DTF.

Xante DTF F-24 се предлага в пакет със софтуера Xanté iQueue Workflow, който дава възможност за независим контрол на плътността на CMYK, съвпадение със SPOT цветове, електронен монтаж и редакция на файлове.

Доставките ще започнат през януари 2024 г.

Вижте още публикации за Xante в Printguide.

Всички публикации за DTF в Printguide. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.