XEROX VERSANT 280 с престижна награда

683
XEROX VERSANT 280 с престижна награда

XEROX VERSANT 280 заедно с EFI Fiery EX 280 Print Server спечелиха наградата Buyers Lab (BLI) 2022 Pro за изключителна производствена дигитална преса за средни обеми CMYK+.

Xerox Versant 280 BLI Pro award

Наградите BLI PRO се присъждат ежегодни и отличават продуктите, които са показали най-добри резултати в производствените полеви тестове през предходната година.

 

„На изобилния от предлагани производствени решения за средни обеми пазар, Xerox Versant 280 беше отличен за своята впечатляваща производителност във всички разнообразни тестови елементи, със страхотни резултати, когато ставаше дума за работа със смесени медии, RIP тестове и mix-plex задачи.“, каза Дейвид Суитман, директор на Keypoint Intelligence EMEA/Asia Research & Lab Services.

 

„Устройството подложено на нашите шест предизвикателни теста за производствени обеми, обхващащи материали с покритие, без покритие и с текстура от 80 gsm до 300 gsm, показа висока ефективност на енджина, като същевременно поддържаше средно отклонение на цветовете Delta E00 от само 1,1 при над 22 500 клика. Видяхме и най-голямата цветова гама CIE от устройствата за среден обем тествани до сега, което подкрепя способността му да възпроизвежда широка гама от цветове.“

 

Дигиталната печатна машина XEROX VERSANT 280 предлага огромна гъвкавост на много нива. Печатниците, които търсят инвестиционния потенциал на увеличените цветови възможности могат да добавят специални цветове отвъд CMYK с допълнителните китове към модела. Xerox направи процеса по подмяна на тонерите изключително лек, като подмяната отнема по-малко от 30 минути и не е необходимо почистване на тонера.

В допълнение, екстрите за повишаване на производителността и автоматизацията позволяват печат на максимална скорост, независимо от теглото на носителя до поддържаните 400 гр./кв.м, рационализация на процесите по калибриране на цветовете и настройката на машината повишават ефективността.

Всичко това прави XEROX VERSANT 280 решение, което подкрепя всеки бизнес, който търси да се отличи и разшири, давайки брилянтно стойностно предложение.

“Използваемостта е ключов фактор за това устройство “, казва Мартин Соун, Keypoint Intelligence мениджър Европейска лаборатория. „Екипът хареса добре проектирания потребителски интерфейс и големия сензорен екран, което прави задачите по управлението на устройството бързо изпълними. Отстраняването на засядания е лесен и автоматизиран процес поради правия път на хартията и ясните инструкции на екрана, които следвайки ги автоматично се актуализират на всяка стъпка. Това прави процеса много ефективен. Широкия набор от възможности за подмяна на ключови части от оператора спомага за намаляване на риска от продължително спиране на работата в очакване на сервизен специалист в критични моменти.“

 

Xerox Gold resellerИзточник: АДКОМ – Оторизиран златен партньор на XEROX за производствения клас решения

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.