Представителство на Zecher в България

358
Представителство на Zecher в България

От 2021 г. фирма „Доминов-Консуматив“ ЕООД е представител на Zecher за България.

 

Zecher България

 

Кои са Zecher?

Пионерите в производството на растер валове

Фирма Kurt Zecher GmbH e основана през 1948 г. и е първият производител на анилоксови валове в света. След като през 1950 г. основателят г-н Kurt Zecher произвежда първия машинно гравиран растер вал, фирма Zecher се превръща в световен лидер в производството на висококачествени керамични и хромови анилоксови валове.

Високото качество и подобряване функционалността на растер валовете е основна ценност на Zecher от самото основаване на фирмата. Доказателство за това е техният над седемдесет годишен опит и know-how в производството на анилоксови валове.

Индивидуални решения за клиента

Благодарение на своя дългогодишен опит, иновации и екип от специалисти, Zecher предлага широка гама от решения и услуги. Производството на всеки растер вал е съобразено със специфичните нужди на клиента.

Гарантирано високо качество

С помощта на своите над 170 висококвалифицирани служители, Zecher произвежда анилоксови валове и ръкави за всички видове печат.

Производството на растер валове на Zecher се осъществява единствено в четирите завода на компанията в Падерборн, Германия. Това гарантира надеждно, повтаряемо и предвидимо високо качество на валовете, доставяни по целия цвят.

Партньорство с производителите на печатни машини

Zecher е дългогодишен ОЕМ-доставчик на растер валове и растер ръкави на всички реномирани производители на флексопечатни и офсетови машини в света.

Zecher в числа

  • Основана през 1948 година
  • Над 70 години опит в производството на растер валове
  • Повече от 170 служители
  • 4 производствени завода в Германия
  • 17 лазера за гравиране на растер валове
  • 10 машини за електро-механично гравиране на растер валове
  • Производство на повече от 12 000 растер вала годишно
  • Годишен оборот от над 24 млн. Евро

Видове гравиране

Как да изберете подходящо гравиране? – Zecher има точното решение за Вас.

Diamond 45ᵒ

Един от най-старите типове гравиране, който в днешно време се замества от Hexa 60ᵒ. Zecher препоръчва използването му само за специални приложения.

 

Diamond 45ᵒ Diamond 45ᵒ

 

Trihelical

Trihelical е гравиране тип „отворена клетка“. Отворената структура на каналите предлага много добър трансфер на мастило или лак на голяма площ.

 

Trihelical Trihelical

 

Hexa 60ᵒ

Хексагонално гравиране тип „пчелна пита“ под ъгъл от 60ᵒ е най-изпитаното и най-разпространено гравиране на растер валове. То е проектирано за най-високи печатни резултати за флексопечат и лакиране.

 

Hexa 60ᵒ Hexa 60ᵒ

 

H.I.T.

Гравирането H.I.T. (High Ink Transfer) позволява постигане на по-добра покривност при нанасяне на покривно бяло, цветове по Pantone и други специални мастила. H.I.T. Технологията на Zecher се базира на класическото Hexa 60ᵒ гравиране с модифицирана геометрия на клетката. Тя предлага по-добър пренос при оптимизиран разход на мастило.  H.I.T. се препоръчва при печат с покривно бяло  и при лакиране.

 

H.I.T. H.I.T.

 

HD-ready и Full HD

Ако търсите печат с висока резолюция тази технология е правилният избор за Вас. Технологиите HD-ready и Full HD са сертифицирани от ESKO и дават възможност за печат с отлично HD качество.

 

HD-ready и Full HD HD-ready и Full HD

 

SteppedHex

Това е най-иновативното и патентовано от Zecher гравиране. Уникалната структура на клетките дава възможност за повишаване на линеатурата без загуба на обем. В следствие на това е възможен печат с по-фин растер, но без съществена загуба на плътност при печат на фон. SteppedHex е подходящ при работа с всички видове мастила.

 

SteppedHex SteppedHex

 

Персонализирана технология за гравиране

Ако проектът на клиента Ви изисква печат или лакиране на специфичен формат или структура, тази технология е правилният избор за Вас.

 

 Персонализирана технология за гравиране  Персонализирана технология за гравиране

 

Повече информация може да намерите на следната страница:
www.zecher.com

Лого Доминов КонсумативЗа контакти с „Доминов-Консуматив“ ЕООД:
office@dominov-bg.com
www.dominov-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.