Zünd във всякакви конфигурация за рязане и маркиране

152
Zünd във всякакви конфигурация за рязане и маркиране

Защо режещата машина Zund е водеща марка в дигиталното рязане и в решенията за автоматизирани процеси.

Zünd S3 може да бъде перфектно конфигуриран за всякакъв вид рязане на текстил, включително високоскоростнo регистриране на дигитално напечатан плат, ефективно улавяне на материалите от софтуера, оптимално разпределение на бройките по масата (nesting), напасване на линии от десена, за да съвпаднат и др.

 

зюнд за текстил

 

Многофункционалните цифрови системи за рязане на Zünd са известни със своята модулна, висококачествена конструкция и здравина, и най-вече с високата си производителност. Предлагат се в няколко различни линии системи за рязане, включително S3 / G3 и D3 с две греди, с активни зони за рязане от 132 × 81 см до 3 × 3 м. Благодарение на модулната конструкция, характерна за всички серии фрези Zünd, клиентите могат да изберат инструментите и предпочитания от тях тип автоматизация за обработка на материали, приложим за тяхната конкретно производство.

Производствените сценарии могат да варират от изработка на индивидуална поръчка или създаване на прототип до напълно автоматизирана непрекъснат поток на работа.

  • С широка гама от инструменти за рязане, фрезоване, щанцоване и дори етикетиране и маркиране, фрезите Zünd могат да обработват гъвкави и / или твърди материали до 5 см или с удължена височина на гредата с дебелина до 10 см.
  • Често срещаните приложения в индустриалното пространство включват композити, текстил, различни видове панели от пяна, пластмаси, каучук, кожа и др.

 

 

  • Софтуерът Zünd Cut Center, в пълният си интерактивен пакет за цифров работен процес на Zünd, предлага изключително гъвкав, лесен за използване интерфейс и осигурява опростена, ефективна работа с машината и ненадмината производителност.
  • За специални приложения като рязане на текстил и кожа Zünd предлага и софтуерът Mind, както и всички системни компоненти, необходими за ефективно улавяне на материалите от софтуера, оптимално разпределение на бройките по масата (nesting), напасване на линии от десена, за да съвпаднат и др.
  • Отворената конструкция е сърцето на всички режещи системи Zünd и позволява лесното им интегриране във вече съществуващи производствени работни линии и процеси. Всички фрези Zünd могат да бъдат разширени и надградени по всяко време с допълнителни инструменти и автоматизация, за да отговорят на промените в търсенето на пазара.

Добавете към всичко това изключително добрата цена на придобиване. За това Zünd може да е Вашият първи избор в дигиталното рязане.

Свържете с Мираж Груп, за да получите детайлна информация за режещата машина и нейните невероятни възможности или, ако желаете, те да организират демонстрация за Вас!

Мираж Груп ЕООД
Tel.:+359885188868
www.mirage-group.eu
www.TradeYourPrinter.com

Интернет портал за печатни технологии.