Печат на пълноцветни и променливи скреч покрития

903
Печат на пълноцветни и променливи скреч покрития

Търкането на талони със скреч покритие най-често води до любопитство и очакванa печалба. Тук обаче няма да стане въпрос за пристрастяването към игрите на късмета, а за две компании, чието съвместно сътрудничество променя визията на познатите ни талони.

 

Печат на пълноцветни и променливи скреч покрития

 

Производителят на хартии Mohawk Partners и печатницата Lawton Connect създават компанията Mr. Scratch Off, предлагаща продукти със скреч покритие. В основата на тяхното партньорство е новаторска технология за създаване на пълноцветни скреч покрития с нестандартни форми и възможност за променливо съдържание, чрез машини HP Indigo. Така не само зоната под скреч покритието, а и самото то могат да са пълноцветни и още по-важното – персонализирани. В примера може да видите разликата във възможностите преди (ляво) и след (дясно).

Технологията е разработвана в продължение на 2 години. На сайта могат да се поръчат поздравителни картички и карти по предварително зададени шаблони или да се направи запитване за продукт със собствен дизайн.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: mrscratchoff.com

Вижте още: Фирми в България, които могат да ви предложат услугата поставяне на скреч.

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/