Пирина представи комплексно решение на Друпа 2008

1737

Пирина Технологии участва за първи път на Друпа – най-значимото световно събитие в полиграфическия бранш, което се проведе от 29 май до 11 юни, в Дюселдорф, Германия.

Пирина, дъщерна фирма на Сирма Груп, представи собствено цялостно решение за печатната и опаковъчната индустрия. Решението Пирина се състои от три основни компонента – библиотека от стандарти, софтуер за дизайн и контрол на машината и настолен режещ и биговащ плотер, които позволяват максимално бързо и лесно изпълнение на поръчки за кутии в малки серии, или верифициране на изцяло нов стандарт на опаковка. „Надяваме се представянето ни на drupa 2008 да е важна крачка в популяризирането на продуктите на фирмата”, каза изпълнителният директор на Пирина Николай Димитров. „По реакциите на посетителите на нашия щанд, заявените директни поръчки и нови партньорства, можем да бъдем сигурни, че пред компанията се откриват много широки хоризонти за развитие и продажби по целия свят”, добави Димитров.
Пирина Технологии беше представена на щанда на ЕнгВю, друга дъщерна фирма на Сирма Груп, която разработва специализиран софтуер за проектиране и изработка на изделия от листови материали.

Визитки

Пирина Технологии АД (www.pirinatech.com), компания на Сирма Груп, е първата българска компания, разработваща специализирани режещи плотери за опаковъчната промишленост. Компанията е основана през 2004 г. и една от първите и задачи бе разработването на настолен режещ и биговащ плотер, подходящ за офисна обстановка, която е типична за дизайнерски студия, PR и рекламни агенции, малки и средни фирми, ангажирани в дизайна и производството на оригинални опаковки от картон и велпапе.

***

Друпа (www.drupa.de) е най-голямото и значимо световно изложение за полиграфическия бранш с 50 годишна история и се провежда веднъж на 4 години. drupa 2008 привлече повече от 1800 участници в19 изложбени палати и над 170 000 кв.м. изложбена площ.

Източник:
ПИРИНА Технологии АД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.