Плоски апликатори ROLLSROLLER от Reklamide

2755

Reklamide е развиваща се шведска компания, която прави по-лесен живота за фирмите, свързани с производството на различни знаци, табели и информационни пана.

Това става чрез разработените и патентовани от тях продукти като ROLLSROLLER® апликатори и EZ® системи от профили.
ROLLSROLLER Flatbed апликатор

ROLLSROLLER Flatbed апликатор®
ROLLSROLLER ® е ламиниращо и апликиращо устройство, което лесно и бързо премахва пречките и трудностите в производствената верига, благодарение на нова технология. Целта на фирмата е да помогне на всеки да намери най-подходящия  ROLLSROLLER® за своите нужди, благодарение  на разработените няколко стандартни модела. Основната разлика между тях е размера на работната площ и аксесоарите.

  • Premium моделите са оборудвани със странични джобове, държачи за медиите по краищата и осветление.
  • Basic моделите не разполагат стандартно с тези аксесоари. Въпреки това, можете да си купите необходимите ви аксесоари за тези модели, като допълнителни опции. Единствената функция, която не може да бъде добавена към основните модели е регулиране на височината.  
  • За производството на пътни знаци се предлага ROLLSROLLER® traffic, модел, разработен за ефективно производство на пътни знаци.

За подходящия избор на ROLLSROLLER® е необходимо да прецените своите нужди:

  • Кои размери на знаци се произвеждат предимно?
  • Кои ширини медии използвате?
  • Каква широчина може да поеме Вашия плотер или принтер?
  • Какви са очакванията ви за развитие в бъдеще?

  Най-добре е да се започне с ширината на медията и знака и след това да се дефинира дължината. Моделът, който се вписва най-добре в дейността на  производителите на знаци и печатна продукция е ROLLSROLLER® 540/170.

Апликаторите се предлагат за България от Адком.

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.