Плоскопечатащ UV принтер и нови модели гравиращи лазери

5885
Плоскопечатащ UV принтер и нови модели гравиращи лазери

Това ще покажат Анонс, по време на предстоящото в началото на октомври изложението COPI’s. Вижте подробности.

Хибриден UV принтер Rodin Е6080 – предназначен за директен печат върху широка гама материали – плесиглас, дърво, метал, стъкло, кожа, хартия и др. Печат на плоскости, ролни медии и цилиндрични детайли(например бутилки). Снабден с 6 цветна система за печат – CMYK + бяло и UV лак за успешно реализиране на всяка дизайнерска идея с брилянтно качество и цветове. Rodin E6080 UV е истинско предизвикателство за вашата креативност. Себестойност на печат под 4 лв/ м2.

Хибриден UV принтер Rodin Е6080

Новият модел YAG твърдотелен лазер за директно маркиране на метал. Снабден с 6W диод от последно поколение. Лазерът е още по-компактен, с по-висока пикова мощност и по-бърза скорост на гравиране. Цената е най-добрата на Българския пазар.

YAG твърдотелен лазер

Нов модел CО2 лазер Artsign с RF тръба, въздушно охлаждане, серво двигатели. Качество на гравиране съпоставимо с Universal и Epilog лазер, скорост на работа до 2400 mm/s.

Ще намерите Анонс в зала 4, щанд В4

Още за Анонс:
гр. Стара Загора
бул. „Метрополит Методий Кусев” № 2
Тел.: 042/ 987 274
Тел.: 0884/ 324 994
Факс: 042/ 640 636
www.anons.eu

Профил в Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.