Подвижна печатна система на Xeikon получи бойното си кръщение в сили на НАТО.

1490
Spread the love

Подразделението на Punch Graphix, Xeikon доставиха подвижна печатна единица за употреба от военни части на NATO, разположени в Гърция
Мобилните печатни единици на Xeikon осигуряват голяма гъвкавост наподеленията, и могат да бъдат разположени във всяка точка на света закратко време. Системата позволява на потребителите да печатат бързокарти, както и всякакви други печатни материали, необходими по време навоенни действия.

Подвижната печатна система е създадена специално за нуждите наНАТО. Тя осигурява същата функционалност като стандартните цифровипреси на Xeikon. Разделителната й способност е 600dp. Тя включватехнологията на Xeikon за едновременен печат от двете страни намедията. Може да печата на медии с плътност от 40 до 250 г/кв. м.
 
Печатната система е инсталирана в контейнер, който може да бъдеразположен навсякъде. Машината е пригодена за лесно и сигурнопренасяне. Нейното подсигуряване и превоз отнема много малко време,същото се отнася за процеса по поставянето й и подготовката за печат.Това я прави подходяща дори за най-спешните случаи. Контейнерът епригоден още за воден и въздушен транспорт.
 
Мобилната печатна система на Xeikon за пръв път е показалавъзможностите си на ежегодното учение Steadfast Joist – Gordian Knot 09в Македония. По време на учението системата е отпечатала карти нарегиона, както и наръчници на различни езици. Офицерите от армиятаодобрили възможността, осигурена от системата, за отпечатване нарезултатите от учението на същия ден заедно с обновени карти.

inline_682_http://prepressbg.com/images/19-07.jpg

Източник: xeikon.com

Биографична информация