Подвързване с OPUS

1895
Подвързване с OPUS

FACTOR.BG ви кани да преоткриете подвързването с полската фирма OPUS – независимо дали става дума за твърда или мека корица. Събитието ще бъде на 29 май от 14:14 часа в зала Силвър Хол на Силвър Хотел, на адрес София, бул. „Симеоновско шосе“ №6.

Подвързване с OPUS

 

Всеки, който си има работа с подвързване, ще намери нещо интересно и полезно за себе си. FACTOR.BG предлагат само продукти, които са тествани достатъчно, за да бъдат сигурни, че вършат работа и си струват всяка стотинка от цената!

10-те ключови предимства на системите за подвързване и персонализация OPUS:
1. Изключително лесно – всеки може да направи подвързване с твърди корици, след като изгледа едно клипче в YouTube-канала на OPUS!
2. Изключително бързо – готова твърда корица за по-малко от минута!
3. Не се повреждат подвързваните материали – няма спирали, дупчене, лепене, шиене!
4. Винаги можете да разглобите и пренаредите или поправите подвързаното изделие – всеки, който поръчва менюта, знае за какво става дума!
5. Може да се подвързват разнородни материали, например комбинацията от офсетова хартия за книжно тяло, илюстрации върху хром-гланц и приложение, включващо текстилни мостри и полимерни филми – една невъзможна задача за термозалепването или за обичайните технологии за подвързване.
6. Подвързването е ЗДРАВО! Винаги можете да тествате, хващайки два-три листа в средата и пускайки цялата книга да виси на тях, докато я разтърсвате. Едва ли подлагате на такъв тест вашите изделия, но OPUS нямат нищо против!
7. Ясна себестойност на продукцията – спестявате време да правите калкулации за клиенти, които проучват на 100 места едновременно!
8. Красив външен вид на завършената подвързия, голямо разнообразие от цветове и текстури на кориците, възможност за изработка на корици по ваши изисквания.
9. Достъпна цена и висока надеждност на машините, възможност за стартиране само с подвързваща машина и добавяне впоследствие, ако има търсене от клиентите, на машини за биговане, ламиниране, изработка на изцяло персонализирани корици, за фотоблокчета, за топъл печат и т.н.
10. Постоянно налични на склад машини и консумативи, за експресна реакция!

ВАЖНО!
За да бъдат осигурени комплекти от мостри и материали за всеки участник в представянето, е необходимо да се регистрирате предварително на e-mail: marketing@factor.bg.
Регистрацията е напълно безплатна и необвързваща.

Повече информация на сайта на FACTOR.BG

Профил на Фактор България в каталога Полиграфия инфо.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.