Warning: getimagesize(/images/domino-labelexpo_10984676.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Подобряват качеството на печат и скоростта на етикетните принтери Domino

1739

Мастиленоструйна дигитална машина Domino от ново поколение ще дебютира по време на изложението Labelexpo Europe 2013

По думите на производителите, новата дигитална машина за етикети ще бъде от N серията, но много по-бърза и предлагаща много по-качествен печат от предишните модели(N600i).

Цветните мастиленоструйни машини на Domino съчетават производителността на флексопечат и гъвкавостта на дигиталния печат при печата на етикети.

N600i

Посетителите на Labelexpo Europe 2013 ще могат да видят демонстрации на живо на щанда (9F70) на  Domino, включително интеграция на новата машина с линия за довършителна обработка  AB Graphics Digicon и интегрираната система AVT за проверка на качеството. Както при N600i, така и при машината от ново поколение, която ще бъде представена на изложението, ще присъстват редица интелигентни технологии за повишаване производителността от Domino като:
CleanCap – автоматизирана система за почистване
StitchLink – контролер за управление на микромоторите, за прецизно позициониране на на печатната глава
ActiFlow – система за циркулиране, която отстранява газовете в мастилата с цел по-голяма производителност на дюзите.   

На видеото вижте модела N600i

Източник: www.myprintresource.com
Написа: Пламен Давидов

Вижте още: етикетни принтери

Новини за Domino:

Domino представя нова система за дигитален печат на етикети

 

 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.