Покана за демонстрация на машина за печат на етикети в Мадрид

884
Покана за демонстрация на машина за печат на етикети в Мадрид

WANJIE кани всички желаещи да присъстват на тестове на офсетова печатна машина WANJIE WJPS-350D в демонстрационият център на компанията в МАДРИД – Испания в дните 16-ти април – 11-ти май 2018 година.

WANJIE WJPS-350D

 

През месеците април и май на 2018г. ще има на разположение за посетителите инсталирана офсетова печатна машина WANJIE WJPS-350D в демонстрационият център в МАДРИД – Испания. Полуротационната офсетова печатна машина WJPS-350 ще бъде на разположение за извършване на печатни тестове на етикети на рола с файлове на клиенти, както и извършване на стандартни тестове.

Всички вече знаете, а може би и изпитвате на собствения си гръб, че в наши дни всички печатници се изправят пред предизвикателството да изпълнят малки поръчки на добри цени. Нашият отговор на тези пазарни изисквания е полуротационният офсетов печат.

Офсетовата печатна машина, която ще бъде инсталирана по време на тестовете WJPS-350D ще работи в следната конфигурация:

  • Максимална ширина на ролата с материал – 370 мм.
  • Развиващо устройство за ролата с материал и водене на материала, осигурено от BST (Германия)
  • 5 Офсетови печатни секции. UV сушилни, произведени от фирма UV-Ray (Италия)
  • 1 Флексо печатна секция за  UV лак,
  • 1 Полуротационна щанца, с контрол на натиска.
  • Автоматична система за намастиляване  – CABER (Италия)
  • Автоматична система за регистър – BST (Германия)

Ние от WANJIE, бихме желали да Ви поканим да тествате печат с Ваш файл на Ваш клиент или да присъствате на демонстрация с наши тестови файлове в демонстрационния ни център в Мадрид. Затова бихме били благодарни да ни информирате за датата, която бихте искали да резерирате за тест. Моля, не се колебайте да се свържите с нас, за да резервирате своя специален демо ден (в един от дните от 16-ти април до 11-ти май 2018 година).

Ако се нуждате от допълнителна информация, моля обърнете се към компанията, която ни представлява в България – фирма Глобъл графикс ООД, както следва:
E-мейл: a.tz@globalgraphics.bg
Телефон: + 359 888 870 208
www.globalgraphics.bg

Профил на Глобъл Графикс в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.