Покана за посещение на събитие на Комори

1322
Покана за посещение на събитие на Комори

Събитието е на тема печат на опаковки и ще се състои на 01 юни 2017 в Холандия. Вижте подробности тук.

ПЕЧАТ НА ОПАКОВКИ В КОМОРИ ХОЛАНДИЯ – 1 ЮНИ 2017 ГОД.

Открийте възможностите за висококачествен многоцветен печат върху всякакви медии, което ще ви помогне да успеете на един пазар, ставащ по-конкурентен с всеки изминал ден. Предизвикателствата са обезсърчаващи, но за щастие Комори има своите доказани решения. Заповядайте при нас на 1 юни, за да се запознаете с пълната гама от решения на Комори за печат на опаковки.

За контакт и заявяване на участие, моля обърнете се към:

Борис Илиев
Булграфика
b.iliev@bulgraphica.com
тел.: 0898442622 

 

Покана за посещение на събитие на Комори

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.