Покана за Xfair Виена

1588
Покана за Xfair Виена

С решенията Finishing 4.0 на Müller Martini Вие използвате напълно потенциала на дигиталния печат.

Müller Martini

 

Под мотото Finishing 4.0 Müller Martini показва с интелигентното свързване на различни системи, как могат да бъдат произвеждани изгодно и ефективно индивидуализирани печатни продукти с променливо съдържание.

Нека Ви изненадаме с нашите иновации. Биндерът Vareo с тристранният нож Granit са най-доброто решение както за конвенционалния, така и за дигиталния печат поради най-високата си степен на автоматизация и гъвкавост относно производствен процес, формати и съдържания. Благодарение на икономичната и напълно интегрирана върхова технология клиентите на Müller Martini ще могат да се справят успешно с предизвикателствата на бъдещето.

Всеобхватният Live Cycle Management,

предлаган от Müller Martini с програмата MMServices, осигурява дългосрочна ефективност на системите, оптимизира производствените разходи и удължава живота на съоръженията посредством прегледност и предвидимост на инвестициите. Допълнително нашата всеобхватна програма за сервизна поддръжка гарантира първокласно качество, стабилност и дългосрочна доходност.


Finishing 4.0 по време на drupa 2016

Спечелете 10% отстъпка от цената на сервизен продукт по Ваш избор само срещу предаване на визитната си картичка по време на изложението.

Информация за изложението ще намерите на: www.xfair.at

Източник:
Дишков Трейдинг ЕООД
1124 София, ж.к. Яворов
ул. Младен Павлов 1, офис 200
Уеб сайт: www.dishkov-trading.com

Профил на Дишков Трейдинг ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Профил на Мюлер Мартини в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.