Полиолефинова синтетична хартия MDV Robuskin

2385

Ново предложение към дигиталните печатници от Графком Диджитъл Солюшънс

Синтетичната хартия(филм) на основата на полиолефин (търговско означение XTPMDV Robuskin се предлага за дигитален печат на производствени машини, принтери и копири с тонерна технология.  За разлика от други синтетични хартии на основата на PET и PVC, полиолефиновата се отличава с много по-голямата си гъвкавост. Хартията е много по-мека, гъвкава и приятна на допир, за разлика от твърдия и жилав полиестер(PET). Това е от особено голямо значение при избора на вида синтетичната хартия при конкретни продукти като менюта без ламиниране, членски карти, карти за игра или географски карти, етикети и др.   

Практически, синтетичната хартия на основата на полиолефин MDV Robuskin също е много здрава и износоустойчива, не се къса, не остават следи при сгъване, водоустойчива е, сертифицирана е за досег с храни и е без халогени в състава си и с добра химическа устойчивост и на на последно място на нея може да се реализира качествен печат без специални подготовки.

На българския пазар се предлага с дебелини 150μm и 200μm. Хартията е двустранно промазана и форматирана на размери 320х450 мм. Цената на синтетичната хартия на основата на полиолефин е по-ниска от тази на PET синтетичните хартии.

Графком Диджитъл Солюшънс предлага на всички желаещи да изпробват хартията MDV Robuskin да заявят безплатни мостри, които могат да тестват на дигиталните си машини.

За поръчки на мостри:
Графком Диджитал Принтинг Солюшънс

Други синтетични хартии предлагани от Графком Диджитал Принтинг Солюшънс:

Самозалепваща полиестерна хартия – прозрачна

Самозалепваща полиестерна хартия – бяла

Синтетична хартия MDV ROBUSKIN (PET 250 B/S CL)

Синтетична хартия MDV ROBUSKIN (PET 125 B/S CL)

Синтетична хартия MDV ROBUSKIN (PET 175 B/F)

Полиолефините са група термопластични материали, като двата най-често срещани полиолефина са полиетилена и полипропилена.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.