Полистор – официален представител на Cito за България

2469
Полистор – официален представител на Cito за България

Полистор ООД в качеството си на официален представител на Cito за България пусна в продажба нови два материали за машините за листов офсетов печат.

RSP Protective Impression Cylinder Jackets
Защитно облекло за печатния цилиндър за машините за листов офсетов печат Heidelberg. Предназначено е да защити печатния цилиндър по време рязане и перфориране. Нанесения залепващ слой създава допълнително удобство да се работи с този материал.
Разработени са за всички модели от  GTO 46 до XL 105.
Вижте още в техническата информация.

PrintGuardPlus®
Защитно облекло за трансферния цилиндър.
То осигурява ефективна защита, посредством специфичната си структура. Тя представлява микро стъклени перли, покрити със специален силикон. Измива се добре с водоразтворимите препарати за миене на гумените офсетови платна, като Hydrowash, Rotowash, Egolan. Не трябва да се търка с четка и други абразивни повърхности. Подходящи са за изтриване безвлакнестите тъкани като “Policloth” или меки гъби. Специалния силикон осигурява доста дълъг експлоатационен период.
Вижте още в техническата информация.  

За Полистор
Доставка на пластини за офсетов печат – конвенционални, термални, виолетови и пластини за флексо печат /фотополимери/; офсетови, флексо, УВ мастила и лакове /включително за хранителни опаковки/; лепила; книговезка тел; книговезки платна /винил/; тел за кашони; канални бигове; самозалепващи ленти и клишепласт; химия – почистващи средства, добавки, изопропилов алкохол и др.; гумени платна; графични филми; надпечатни лакове за дигитален печат; шлаух; монтажно фолио; калибрирани подложки; резервни части и консумативи за офсетови машини; лакови форми и др.


гр. София

Склад:
ул. Мюнхен №14
БЦ „Искър-ЮГ“
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0882/ 435 105

гр. София
Офис:
ул. Бузлуджа №4-6, партер, ап.2
Тел.: 02/ 423 09 08
Тел.: 0882/ 421 174
Тел.: 0889/ 427 121
Тел.: 0888/ 292 204
www.polystore.eu

Вижте повече за Cito и предлаганите от тях продукти тук: www.cito.de
 
cito logo

Интернет портал за печатни технологии.