Поръчайте безплатна тетрадка Cyclus и помогнeте на дете в Мадагаскар

1523
Поръчайте безплатна тетрадка Cyclus и помогнeте на дете в Мадагаскар

100% рециклирана хартия Cyclus подновява партньорството си с SOS Детски Селища, за да подкрепи образованието на децата в Мадагаскар.

Поръчай своята безплатна тетрадка: www.cycluspaper.com

 

 

Cyclus, водещата европейска марка на 100% рециклирани хартии винаги се е стремяла да защити отговорното опазване на горите за бъдещите поколения. От няколко години, Cyclus работи с SOS детски селища, за да помогне на децата и техните семейства по света.

Тази година, с Ваша подкрепа ще помогнем на деца в предучилищна възраст в Мадагаскар.
В ранните си години децата установяват когнитивни, емоционални и социални основи, върху които да изградят своето бъдеще. В Мадагаскар много деца са лишени от възможността да развиват своите умения в ранна детска възраст, тъй като родителите им не могат да си позволят техните училищни такси.

 

С оглед стимулиране на тяхното образование и осигуряване на по-добри възможности за бъдеща реализация, Cyclus подпомага SOS Детски селища, за да се увеличи възможността за достъп до предучилищни центрове в Мадагаскар.

Когато заедно раздадем 5000 тетрадки Cyclus в света, ще можем да подкрепим образованието на деца в предучилищна възраст в четирите SOS Детски селища в Мадагаскар за една цяла учебна година. Arjowiggins Graphic се задължава да осигури образование за една година на 720 деца в предучилищните центрове в Мадагаскар.

 

Поръчай своята безплатна тетрадка: www.cycluspaper.com

 

Анталис България подпомага кампанията на Cyclus.

Повече за 100% рециклирана хартия Cyclus 

 

Източник: Анталис България

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.