Поръчките за Komori H-UV системи вече са над 1000

1166
Поръчките за Komori H-UV системи вече са над 1000

Komori Corporation обяви, че поръчките за печатни машини с иновативната система за сушене H-UV са надхвърлили 1000

Komori H-UV

 

Komori H-UV е усъвършенствана UV система за сушене, която само един светодиоден UV модул, разработен с технологията на компанията. Те са съчетани с високочувствителни UV мастила. Тази система предлага високо качество на печат и надеждност, както и отлични икономически показатели и екологичност.

Технологични награди

H-UV системата е на световния пазар от 2009. През 2011 тя получи технологична награда от Японското общество по наука и технология в областта на печата (JSPST) за технология, която има изключителен принос за ръста на печатната индустрия и развитие на приложения в други области. Тя е отличена и с InterTech технологична награда за 2011, за технология с голямо въздействие върху графичната и свързаните с нея индустрии.

В последните години H-UV L (LED) версията подобри ефективността на печата като допълнително намали консумацията на енергия, разходите за поддръжка и повиши ефективността на печатния процес.

Повече от 1000 инсталации

През януари 2019, поръчките на H-UV базирани системи достигнаха 1002 за период от 10 години. 527 от машините са в Япония, а 475 в други държави. H-UV системата позволява незабавно преминаване към довършителните процеси и печат на специални материали за опаковки, благодарение на незабавното изсушаване. В светлината на промените в печатната индустрия, възможността за бързо изпълнение на различни поръчки е значително предимство, което e от повторните поръчки от много клиенти.

Друг фактор, който допринася за качеството за печат е поддръжката на Komori и консумативите от марката K-Supply. Те допринасят за намаляване на често срещаните проблеми и постоянно качество чрез премахване на променливите фактори, свързани с консумативите и поддръжката на машините.

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новев

Какво представлява H-UV технологията на Komori вижте тук. 

 

Комори се предлага в България от фирма Булграфика:

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93 

www.bulgraphica.com

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.