Правоъгълно сгъване и обрязване в един модул с Morgana SFT

673
Правоъгълно сгъване и обрязване в един модул с Morgana SFT

Morgana SFT е първият по рода си модул за сгъване и обрязване с прави ъгли. С него могат да се довършват стилни каталози, брошури, списания и други печатни материали.

 

Morgana SFT

 

Действието е просто – на входа се поставя сгънато и зашито с телчета изделие, което на изхода вече е тристранно обрязано и с оформено под прав ъгъл гръбче. Модулът не е автоматизиран и самите изделия се подават поединично от оператор.

 

Morgana SFT

Morgana SFT е подходяща за изработка на продукти с формат, вариращ от А6 до А4. Максималният работен размер е 310х320мм. Капацитетът на машината е до 50 листа 80-грамова хартия. Работният обхват за грамажа на медиите варира от 63 до 350. Модулът се управлява лесно и бързо от иновативен тъчскрийн панел.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: plockmaticgroup.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/