Предвиждат рекордно китайско присъствие на Ipex 2010

1930

Международното търговско изложение за печатни технологии Ipex 2010 ще приюти рекорден брой китайски производители и доставчици.

Организаторът на изложението IIR обяви, че китайски компании вече са заели 1 600 кв.м. за Ipex следващата година. Изложението ще се проведе между първи и петнадесети май 2010 г. в Бирмингам. Участието на китайски компании на Ipex е било подсилено с помощта на Асоциацията на печатниците и производителите на печатно оборудване на Китай, която е работила в тясно сътрудничество с IIR.

Компаниите Shanghai Electric Corporation (SEC) и Goss International Corporation са най-големите китайски изложители до момента с 1 000 кв. м. изложбена площ. Те ще използват международното събитие Ipex, за да представят съвместната си дейност.

Китайските производители, които вече са потвърдили участието си, са и производителят на довършителна техника JMD Machinery Corporation с почти 170 кв. м., както и доставчика на материали за печатната и опаковъчна промишленост UP Group с 135 кв. м.

ipex 2010

Източник: www.printweek.com

Интернет портал за печатни технологии.