Warning: getimagesize(/images/Oce-ColorWave-550_01.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Преференциални цени на Océ Color Wave 650 от Саванто

2051

В зависимост от конфигурацията отстъпката ще бъде между 20 и 25 процента от стандартната цена.

Във връзка с нарастващия интерес на българските клиенти към широкоформатните цветни тонерни системи Océ Color Wave 650, Саванто предлага преференциални цени за ограничен брой машини при поръчка до края на месец Май. В зависимост от конфигурациите отстъпките ще бъдат между 20 и 25 процента от стандартната цена.

При печата и копирането на технически чертежи и карти, уникалната технология на Océ – CrystalPoint, използваща тонер перли, позволява достигането на себестойности на копие съпоставими с тези на лазерните монохромни машини и идентична производителност. Това на практика означава, че на българския пазар вече е достъпна уникална възможност за копирните центрове.

Една широкоформатна мултифункционална система за печат копиране и сканиране на цветни и черно-бели технически документи може да замени няколко мастиленоструйни и лазерни машини.

Océ Color Wave 650

При производството на пълноцветни плакатиOcé Color Wave 650 предлага уникална производителност, свързана не само с изключително високата скорост на печат от 155 A1 плаката за час, а и с възможността да се конфигурира системата със 6 ролки, както и с максимално оптимизираните работни процеси, лекотата при работа с машината и стабилното ѝ поведение. Océ – CrystalPoint технологията не изисква използването на специални фото хартии за постигане на максимално качество на печата, което допълнително намалява себестойността на крайните продукти.

Технически данни за Océ Color Wave 650:
Скорост на печат: от 128 черно-бели и 120 цветни А0 за час;
Ширина на печатното поле: от 279 до 1067 мм;
Mесечно натоварване: от 1000 до 10 000 А0;
Конфигурации: Самостоятелен принтер или Мултифункционална система вкл. Осе ТС 4 широкоформатен цветен скенер;
Ролки: 2,4 или 6.

Повече информация за акцията на Océ и Саванто:

Саванто АД

гр. София, бул. Тодор Каблешков №55А. ет 5, офис 9.
тел.: 02/ 495 07 62
info@savanto.com
www.savanto.com 
www.oce.com 
www.cmcmachinery.com

Биографична информация