Приключи Wilflex Day 2018 – уъркшоп за ситопечат

757
Приключи Wilflex Day 2018 – уъркшоп за ситопечат

Миналата седмица се проведе първия по рода си уъркшоп за ситопечат Wilflex Day 2018, представящ възможностите на компанията Wilflex и продуктите, представлявани от тях.

Семинарът на тема ситопечат се организира от САРВ ЕООД, които са официален дистрибутор за България на пластизолни мастила Wilflex. Събитието премина в две части. В първата част специалисти от Wilflex направиха впечатляваща презентация на компанията и после обстойно разясниха идеята за налагането на нискотемпературните пластизоли, които се разработват в последните години. Един от основните акценти беше Pantone мискиращата система EPIC RIO и накрая беше представена и безплатната програма IMS 3.0, която е в същината на тази миксираща система.

 

Wilflex Day 2018 - Sofia

След почивката, презентацията продължи с около 3 часова печатна демонстрация, където практически беше показан печат върху по-трудни за печат платове, като полиестер, ликра, нетъкан текстил. За първи път в България беше представено на практика и новото бяло бързо съхнещо подложно мастило EPIC PRIME WHITE. То ще бъде налично на пазара след около 2 до 3 седмици и ще е на изключително конкурентни цени спрямо останалите мастила на други производители.

 

Wilflex Day 2018 - Sofia

По време на практическата част се получи изключителна атмосфера и диалог между професионалисти, при които всички присъстващи колеги обсъдиха възможности и проблеми, с които се сблъскват ежедневно.

Повече информация можете да потърсите при САРВ ЕООД.

Официален дистрибутор за България на пластизолни мастила Wilflex.
гр. София
ул. Зелена ливада 10, ет.3
Тел.: 0886 841 079
www.sarv.bg

wilflexСАРВ ЕООД

Профил на САРВ в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.