Принтерът Wax-on решава проблемите с пространството на бюрото ви.

1318

Освен ефектен дизайн и икономичност принтерът работи и с много актуалните в момента твърди мастила.

Определено с удоволствие ще поставите такъв принтер на бюрото си. Дизайнът е атрактивен и има две съществени предимства пред съвременните принтери. Wax-on заема малко място на бюрото и има лесна за зареждане вертикалната касета за хартия.

Wax-on е базиран на съществуващите днес технологии и не е просто футуристичен проект. Твърдото мастило се зарежда лесно, екологично е и не е необходимо да се рециклират касетите. Скоростта на печат изостава от тази на  лазерните принтери, качеството също, спрямо мастиленоструйни принтери, но пък е добър за околната среда.

Създателят на принтера Faris Elmasu обаче за сега няма сериозни намерения да го комерсиализира и вероятно проектът ще остане само една добра идея.Източник: www.geekwithlaptop.com

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.