Приспособление ускоряващо процеса на отлепването и почистването на фолиа

1598
Приспособление ускоряващо процеса на отлепването и почистването на фолиа

Vinyl Remover VR15 е проектиран в Дания от колеги с над 20 годишен опит в изработването на реклами от самозалепящо се фолио.

Осигурете си „допълнителен чифт ръце“ при премахване и разчистване на вече прорязаното фолио.

 

VR 15 vinyl remover премахване на фолиа

Всички, на които им се налага да работят с изрязване на фолиа, знаят колко трудоемка и отговорна задача е почистването на ненужната част от фолиото. Обикновено срокът за изпълнение за подобни задачи е „за вчера“ и в бързината често се допускат грешки, които струват пари. VR15 е направен да помогне като ви спести време и намали вероятните грешки.

Вижте видео на приспособлението в действие.

VR15 се предлага в различни дължини и с допълнителни аксесоари.

Повече за VR15, техническа информация, изисквания при работа с него и цени можете да видите тук: Vinyl Remover VR15

Източници:
www.vinylremover.com
vinyl-remover.info

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.