Производител на карти за игра избра печатна машина KBA Rapida 106

3610

KBA обявиха, че са приели стотната поръчка за Rapida 106 със система Drivetronic SPC за едновременна смяна на печатните форми със софтуерно управление.

Белгийският производител на карти за игра Cartamundi ще получи пресата Rapida 106 от KBA през март догодина. KBA заявиха, че разнообразни конфигурации на Rapida 106 със системата Drivetronic SPC са доказаното бъдеще на печатници в целия свят. Системата позволява смяна на пластините по време на циклите на измиване и други подготвителни процеси, като по този начин времето за смяна на пластините е сведено практически до нула.

Drivetronic SPC също така дава възможност за бърза смяна на поръчките при офсетов печат. Много печатници използват тази функция за къси тиражи. Повече от половината от 100-те продадени преси Rapida с формат B1 включват системата Drivetronic SPC и са с осем или десет секции, система за автоматично обръщане на хартията и лакиране.

Устройства Drivetronic SPC са монтирани и на четири и петцветни преси без система за обръщане и лакиране, част от които се използват за печат на опаковки. Машини Rapida с Drivetronic SPC са закупени от клиенти от 19 страни в и извън Европа, включително Кувейт, Индонезия, САЩ, Казахстан и Китай. Според KBA, 40 процента от поръчките за Rapida 106 включват тези устройства.

От компанията допълват, че Drivetronic SPC е ключов елемент, който е само един от модулите в системата Drivetronic. Търсенето на някои от другите компоненти е дори по-силно. Например, три четвърти от всички Rapida 106 имат модула Drivetronic SIS – система, която осигурява по-бързо и прецизно подравняване на хартията и е способна да увеличи производителността на пресата до 18 000 листа в час.

KBA Rapida 106

Източник: kba-print.de
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.