Производител на карти за игра избра печатна машина KBA Rapida 106

3530
Spread the love

KBA обявиха, че са приели стотната поръчка за Rapida 106 със система Drivetronic SPC за едновременна смяна на печатните форми със софтуерно управление.
Белгийският производител на карти за игра Cartamundi ще получи пресатаRapida 106 от KBA през март догодина. KBA заявиха, че разнообразниконфигурации на Rapida 106 със системата Drivetronic SPC са доказанотобъдеще на печатници в целия свят. Системата позволява смяна на пластинитепо време на циклите на измиване и други подготвителни процеси, като потози начин времето за смяна на пластинитее сведено практически до нула.

Drivetronic SPC също така дава възможност за бърза смяна на поръчкитепри офсетов печат.Много печатници използват тази функция за къси тиражи. Повече отполовината от 100-те продадени преси Rapida с формат B1 включватсистемата Drivetronic SPC и са с осем или десет секции, система заавтоматично обръщане на хартията и лакиране.

Устройства Drivetronic SPC са монтирани и на четири и петцветни пресибез система за обръщане и лакиране,част от които се използват за печат на опаковки.Машини Rapida с Drivetronic SPC са закупени от клиенти от 19 страни в иизвън Европа, включително Кувейт, Индонезия, САЩ, Казахстан и Китай.Според KBA, 40 процента от поръчките за Rapida 106 включват тезиустройства.

От компанията допълват, че Drivetronic SPC е ключов елемент, който есамо един от модулите в системата Drivetronic. Търсенето на някои отдругите компоненти е дори по-силно. Например, три четвърти от всичкиRapida 106 имат модула Drivetronic SIS – система, която осигурявапо-бързо и прецизно подравняване на хартията и е способна да увеличипроизводителността на пресата до 18 000 листа в час.

inline_23_https://printguide.info/images/2010-11-07.jpg

Източник: kba-print.de
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация