Първата в България Komori с H-UV технология

2523
Първата в България Komori с H-UV технология

Първата за страната листова офсетова печатна машина с H-UV технология Komori GL 440 вече работи в Пулсио Принт.

Първата в България Komori с H-UV технология

 

Офсетовата печатна машина е във формат 70 х 100 см, работи успешно и вече създава възможности за многократно увеличение на производителността на печатницата Пулсио Принт.

Технологията H-UV на Комори позволява печат върху почти всякакви субстрати без увеличение на околната температура, без талк, без отделяне на озон, без изграждане на специална аспирация за машината. Komori GL 440 дава възможност за икономия на мастило, икономия на енергия в сравнение с всички останали машини с конвенционални или УВ мастила.

Печатът с H-UV e по-контрастен. Елиминирано е пропадането на мастилата. Качеството е същото, както след два часа, така и след два или двадесет дни.

При печат с Komori GL 440 с технологията H-UV отпада необходимостта от използване на лакова секция и надпечатни лакове за защита на печата и използване на IR/HA сушилня. Системата позволява извършване на довършителни процеси веднага след отпечатване и не на последно място работи без използване на алкохол.

Вижте още за H-UV технологията на Komori

БУЛГРАФИКА ЕООД
Булграфика е изключителен представител за България на световно известни компании като Komori Япония – печатни машини, MBO Германия – сгъвачни машини, Sakata Inx Испания – офсетови мастила, ORTHOTEC Taiwan – производител на машини за ролен офсетов, летърпрес и сито печат, щанци и топъл печат на етикети, Kiniyo Europa и Westland Германия – гумирани валци и др.

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.