Първата доставка на Landa S10 е планирана за юли 2017

1269
Първата доставка на Landa S10 е планирана за юли 2017

Landa обяви крайния списък с потребителите, които ще тестват пресите на компанията през 2017. Първата доставка на нанографската Landa S10 ще бъде през юли тази година в Graphica Bezalel, израелска компания, производител на картонени опаковки и етикети.

първата Landa S10

 

Landa ще достави първата нанографска преса в Северна Америка на Imagine!, американска компания, лидер в решения за търговски обекти през ноември 2017. През декември 2017, Edelmann, компания, базирана в Германия, световен лидер във висококачествените опаковки от хартия и картон, ще станат първия бета тестер на Landa S10 в Европа.

Graphica Bezalel – първи бета тестер на Landa S10
Печатница, специализирана в традиционния офсет, Graphica Bezalel е избрала Landa S10 за първото си цифрово решение, заради уникалните ѝ конкурентни предимства – производство на картонени опаковки чрез висококачествен дигитален печат.

Eyal Harpak, директор на Graphica Bezalel, коментира: „Нанографията е първата технология, която ни ни изкушава в света на цифровия печат. Докато не видяхме какво може да произведе Landa S10, не можахме да повярваме, че която и да е дигитална преса може да се сравни с офсетовото качество при високите скорости, които изискват средните тиражи картонени опаковки. Бяхме удивени от това, което са постигнали Ланда и екипът.“

„Работата с водещи клиенти като Calvin Klein, Carlsberg, Nestlé, Coca-Cola, SodaStream и други ни научи, че марките винаги търсят начини да увеличат привлекателността на стоките по рафтовете и продажбите. С удивителната цветова палитра, осигурена от нанографията – цветове, които наистина изпъкват – нашите клиенти ще бъдат развълнувани от това, което може да предложи Landa S10. Благодарение на увеличената гъвкавост на производството, Landa S10 осигурява уникална възможност за намаляване на складовите разходи чрез по-къси тиражи и по-бърза реакция на потребностите на клиентите ни, както и увеличени възможности за версии, персонализирани опаковки и специални промоции,“ заключва Eyal Harpak.

Edelmann първи бета тестер в Европа
Специализирани в опаковки за здравеопазването, козметиката и други области, Edelmann има производствени мощности в девет държави и продажби за над 300 милиона евро. Компанията произвежда над 5,5 милиарда опаковки и листовки годишно.

Dierk Schröder, председател, Edelmann, казва: „Смисълът на бизнеса ни е в обслужването на клиентите. Да се настроим към пазара и да осигурим това, от което се нуждае, но и да предвидим, въведем иновации и след това активно да му предложим това, от което той не знае, че има нужда. Развълнувани сме да работим с Landa; Това е взаимно изгодно партньорство, което ще изгради дълготрайна връзка с крайните клиенти. Освен това, революционната технология на нанографията има потенциала да трансформира печата, опаковките и комуникациите.“

Източник: landanano.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.