Първата листова цифрова машина формат В2 в България

4136
Първата листова цифрова машина формат В2 в България
Spread the love

Фатум ООД са на път да променят тенденциите в развитието на печата в страната с въвеждането в експлоатация на производствен клас цифрова машина HP Indigo 10000.

От близо месец в експлоатация в България е първата цифрова печатна машина формат В2 модел HP Indigo 10000.  Тя е без аналог в технологично отношение у нас до този момент и дава изключителни възможности и предимства за печат на клиентите на Фатум ООД.  

 

HP Indigo 10000 фатум България

HP Indigo 10000 печата на медии до максимален формат 750 x 530 мм и скорости достигащи до 3 450 листа на час 4+0 или 1 725 листа (пълният формат) за час с цветност 4+4. Дигиталната машина има възможност за печат със седем цветната система HP IndiChrome Plus (включени orange, violet and green – покриващо до 97% от Pantone цветовете),  HP Indigo ElectroInk White (печат с бяло) или печат с други специални (spot) цветове.

HP Indigo 10000 дава редица предимства, доскоро възможни само за офсетовите печатни машини – като висока производителност, високо качество на печат и голям формат на медията. Всичко това е съчетано с предимствата на дигиталния печат – отлична ценова ефективност в малките тиражи, кратки срокове на изпълнение на поръчките и не на последно място огромни възможности за персонализация и печат на стандартни и нестандартни медии.

Сред продуктите, които можете да отпечатате на HP Indigo 10000 (в малки тиражи) –  многолистови календари в голям формат, картонени опаковки, фотоалбуми и разбира се, стандартните листовки, брошури, книги, списания, етикети и мн. др.  

 

Вижте още за възможностите на HP Indigo 10000: 

 
Фатум ООД разполага също с две офсетови петцветни печатни машини и пълен набор от машини за довършителни процеси.

За повече информация за възможностите за печат, които предлага машината HP Indigo 10000,  можете да се свържете с Фатум ООД:
гр. София
1784 ул. „Магнаурска школа“ №3,
(бул. „Цариградско шосе“ 7-ми километър)
Тел.: 02/ 971 81 85
Тел.: 02/ 971 82 28
Тел.: 02/ 974 40 23
Тел.: 02/ 980 63 12
e-mail: print@fatum.bg
www.fatum.bg

Профил на Фатум в Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.