Първа ILUMINA HWC за България

2926
Първа ILUMINA HWC за България

ILUMINA HWC е най-новият модел дигитална печатна машина на XANTE и ще работи в плевенската рекламна агенция IT design.

xante ilumina hwc

 

Машината печата до 50 цветни стр. в минута на резолюция до 1200dpi. Най-сериозното предимство на ILUMINA HWC пред конкурентите й е възможността за печат на хартии до 500гр/ кв.м. ILUMINA е незаменима при печата на къси тиражи на опаковки и рекламни материали на по-дебели материали. За успеха на машините от този клас на XANTE говори и това, че до момента има над 400 продадени в съседна Гърция.

ILUMINA HWC се предлага за България от Графком Диджитал Принтинг Солюшънс и в момента е на промоционална цена със специални лизингови условия.

Всички желаещи могат да изпратят техни хартии или файлове за тест или да получат вече отпечатани мостри като се свържат с Графком Диджитал Принтинг Солюшънс.

Повече за ILUMINA HWC и промоционалните условия, на които се предлага, вижте тук.

Вижте още и за It Design 
Рекламна агенция за цялостно рекламно обслужване. Официален вносител на висококачествени LED модули BaltLED, подходящи за обемни букви, светещи кутии, рекламни надписи, ситилайтове, тотеми. Гаранция на LED модулите от 3 до 5 години.

ilumina hwx aplications

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.