Революционна хибридна печатна технология от Edale

1653
Революционна хибридна печатна технология от Edale

Британският производител на оборудване за печат и довършителни работи от висок клас Edale ще покаже на Label Expo в Брюксел дългоочакваната система Graphium-Hybrid.

Graphium Hybrid

 

Graphium е изцяло интегрирано решение, което съчетава управление на работния процес, цифров и флексографски печат и автоматизирано довършване. Системата е високопроизводително решение за производство на етикети в къси, средни и дълги тиражи, както и на опаковки и картонаж.

Graphium Hybrid е рожба на партньорството на Edale с FFEI, система за печат, която съчетава ефективността на дигиталната технология за печат с по-традиционните, доказани флексотехнологии за печат и довършване. Това позволява на потребителите да разполагат със значително по-голям набор решения за печатното си производство.

Тъй като пазарът на опаковки и етикети изисква по ефективно управление на времето и технологичния отпадък, Edale са произвели машина, която дава на печатниците възможност да инвестират разумно в нови технологии, които съответстват на актуалните пазарни тенденции и са достатъчно гъвкави, за да осигурят максимален растеж.

Edale участват в дизайна и разработката на ролна транспортна технология за мастиленоструйни машини от 2002 и могат да оценят търговския потенциал на Graphium за бъдещето на печатната индуструия,“ каза James Boughton, управител на компанията. „Разработката на транспорта, хибридния печат и довършителните технологии за Graphium съвместно с FFEI през последните две доведе до значителен напредък по отношение на производителността.“

Системата Graphium е солидна и надеждна и предлага изключително качество на печат на широка гама материали.

Източник: пресинформация на Edale
Превод: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.