Регистрациите за посещение на Copis и TMT Expo са отворени

554
Регистрациите за посещение на Copis и TMT Expo са отворени

Регистрирайте се онлайн за безплатен достъп до двете изложения преди откриването им.

По-малко от месец остава до началото на единственото изложение у нас, посветено на печатните и рекламни комуникации – COPIS 2019. Компаниите усилено се подготвят за представянето си, а организаторите от Интер Експо Център работят на пълни обороти, за да създадат максимално добри условия за най-мащабното издание на изложението досега.

 

 

Браншовият B2B форум, който от 25 до 27 септември ще създаде бизнес обстановка без аналог у нас, продължава да се разраства. Осмото издание ще обхване три зали на Интер Експо Център. Провеждайки се паралелно с ТМТ Експо – форумът, посветен на текстилната индустрия, компаниите от COPIS 2019 ще разположат щандове върху повече от 8000 кв.м. Директно участие ще вземат фирми от България, Китай, Румъния, Полша, Италия и Унгария.

Акцент са две събития от съпътстващата програма на изложенията:

FABRIC IS COOL – CHRISTMAS Fabric Backlit AD Challenge. Събитието ще събере и обедини ключови специалисти около създаването на backlit печатна рекламна кампания – маркетолози, криейтив директори, дизайнери, копирайтъри, печетари и продуценти. Форматът ще развива познанията и уменията на професионалистите да създадат заедно бързо и качествено цяла кампания за един от най-натоварените рекламни периоди – Коледа.

 

 

Маркетинг и аутдор специалисти, професионалистите, заети в рекламата и ПР, дизайнери, артисти, фотографи… Към всички тях е насочен мастър класът с проф. Христо Кафтанджиев, с основна тема „Визуални маркетингови комуникации – принт дизайн и опаковки“. Сред акцентите са визуалните стратегии в маркетинг комуникацията и използването на различни елементи за постигане на предварително заложените цели – цветове, шрифтове и други.
Можете да се регистрирате тук.

Продавай в Etsy – как да превърнем хобито в бизнес
Феспа България в партньорство с Bulgarian Design Group и Artery Team ви кани на семинар с много практична информация и споделен опит от хора, които продават и за тях Etsy е платформа за успешен бизнес.

 

 

За илюстратори, дизайнери, хора с креативни професии и ентусиасти с интереси в печата, рекламата и продажбите. Ако имате малък магазин в Etsy с хубави продукти, изработени с много старание, но почти нямате продажби или стартирате сега, но все още се ориентирате и не знаете каква стратегия да изградите. За вас опит ще споделят лектори с дълъг опит и генерирани сериозни приходи от продажби в Etsy. Можете да се регистрирате тук

 

Повече информация за това какво предстои ще откриете и на сайта www.copi-s.com.

Своята регистрация за свободен достъп можете да направите ТУК.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.