Режещо-печатащ плотер с бяло мастило и лак

4103
Режещо-печатащ плотер с бяло мастило и лак

Режещо-печатащия принтер JC-241 UV предизвика голям интерес на последното специализирано изложение FESPA в Мюнхен и впечатли с високо качество на отпечатъците, както и способността да печата върху плоски медии с дебелина до 10 мм.

  

режещо-печатащ плотер (принтер) JC-241UV-Printer  

Новият модел има ефективна площ на печат и рязане до 610 мм, комбинирана UV LED лампа за фиксиране на мастилата и лесна за монтаж табла при печата на плоскости. Модулите за режещата част в GCC JC-241 UV са взети от най-високия клас RX режещи плотери на компанията и превъзхождат конкурентните модели Versa UV LEC на Roland. Печатащата част на плотера ползва механиката от Stellar Jet UV моделите на GCC с всички възможни функции.

частично лакиране JC-241UV-Sample-Contour varnish JC-241UV-Sample

Полагането и печат с лак в различни режими създава специални и уникални дизайни с гланцов ефект, матов ефект, ефект с водни знаци , полугланцов ефект, както и обемно контурно лакиране, за да спестите време за ламиниране на отпечатъка и той да има специален 3D ефект с релеф.

печатащи глави коника минолта JC-241UV-Heads

Печатащата пиезо-мастилоструйна глава от Konica Minolta, която изстрелва капки мастило с 14 пиколитра обем, печата със същото или дори по-високо качество от 6 или 4 пиколитровите Epson печатащи глави и има 3 пъти по-дълъг живот от тях.

Режещо-печатащия GCC JC-241 UV е идеален инструмент за отпечатване на знаци и дисплеи, етикиране на различни субстрати, печат на персонализирани и ефектни опаковки, персонализирани и ефектни подаръци, декориране, печат на уникални дизайни и други.

Материалите, които могат да бъдат отпечатани на принтера включват PVC и текстилни (флекс/флок) фолиа, винили и всякакви ролни медии за широкоформатен печат, kappa пенокартон, акрилни плоскости (плексиглас), дибонд, дърво, керамика, канава, филми за задно засветяване (беклити) и други. Цените на мастилата и принтера са конкурентни, и са с 50% до 60% по-ниски от тези на Roland LEC серията.

Характеристики

 • Печатна разделителна способност: 1440 dpi с Lc, Lm цветове
 • Макс. ширина на медия: 610 мм (24 „) за ролни медии; 625 мм (24.6 „) за листови медии
 • Макс. ширина на печат/рязане: 590 мм (23.2 „) за ролни медии; 600 мм (23.6 „) за листови медии
 • Макс. скорост на рязане: 720 мм/сек (28.3 инча/сек)
 • Макс. сила на натиск при рязане: 600 гр
 • Дебелина на медията: до 10 мм (0.39 „)
 • Печатащи канали: 8 броя
 • Цветност: CMYKLcLm + Бяло, Лак (опция)
 • Капацитет на мастилата: 440 мл за всеки цвят
 • Интерфейс: Ethernet 10 / 100 / 1000 Base T
 • RIP Софтуер: FlexiPRINT DX-GCC Edition (в окомплектовката на режещопечатащия плотер), FlexiPRINT Server Pro-GCC Edition (опция)

Повече информация за модела: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.