Резервни части и консумативи за офсетови машини

2437
Резервни части и консумативи за офсетови машини

Резервни части и бързоизносващи се консумативи за външната периферия на машини за листов офсетов печат от марките Heidelberg, MAN, KBA и Komori вече се предлагат от Полистор.

Можете да поръчате ремъци, филтри за вода, филтри за въздух, специални облекла, фолиа за мастилници, ножове за мастилници(ракели), смукачи, специални подложки, всички видове уплътнители и мн. др.

Компанията осигурява на всички, които се интересуват консултация от специалист и пълен набор от каталози с налични части и консумативи в офиса на адрес София, ул. Мюнхен №14 или на телефони 02/ 423 18 13, 0882/ 421 174, 0882/ 435 105 и 0885/ 324 720.

 

Резервни части и консумативи за офсетови машини

 

За Полистор и други предлагaни от компанията продукти:

Доставка на пластини за офсетов и флексо печат, мастила, лакове, лепила, книговезка тел и платна, химия, гумени платна, графични филми, фотополимери, надпечатни лакове за дигитален печат и др. от водещи производители. Екипът на фирмата работи в областта на полиграфията от 1992 г.

www.polystore.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.