Ротопринт – финалист в конкурс на DuPont.

3839
Ротопринт – финалист в конкурс на DuPont.

Фирма Ротопринт е финалист в престижния конкурс GRAND PRIX CYREL, организиран от DuPont

Какво представлява конкурса GRAND PRIX CYREL:

Организирано за първи път през 1982 г от Dupont GRAND PRIX CYREL е повече от изложение или конкурс. То има за цел да проследи цялостното развитие и да провокира специалистите в полиграфическата и опаковачна индустрия от целия свят.

Право на участие в него имат всички фирми, занимаващи се с предпечат, дизайн , изработка на клишета и плаки, печат. Единственото условие е да са използвани материали на Dupont и предоставените мостри да бъдат част от реален тираж, т.е тираж, който е минал в серийно производство, излязъл е продукт на пазара с този етикет и по този начин се презентира ежедневната работа. Не се допускат до участие специално подготвени етикети за конкурса.

GRAND PRIX CYREL разделя света на седем части и единайсет категории, които обхващат всички видове опаковки, произвеждани на флексо печат: flexible, labels, carrier bags, sacks/bags, corrugated board pre-print, corrugated board packaging (B.C.A. flute), board (E,F flute)/folding carton, continuous print.

Журито е съставено, както от специалисти в областта на полиграфията, така и от представители на крайния потребител. Те оценяват, както самата изработка, така и цялостната концепция. Това е комплексна награда, която показва една добра работа, като цяло.

Етикетът, с който е участвала фирма Ротопринт:

Domaine Boyar Cabernet Sauvignon & Merlot

Печат: Rotoprint Ltd.
Пластини: Bulged Ltd.
Поръчител: Factor R Plus Ltd.

Почетната грамота за финалист в конкурса GRAND PRIX CYREL

Екипът на Полиграфия Инфо пожелава нови професионални успехи на фирма Ротопринт.
Повече за конкурса и участниците, както и за победителите, вижте тук

За Ротопринт
Висококачествен печат на самозалепващи етикети на ролка за автоматично и ръчно лепене. Ролен UV флексо и офсетов печат до 8 цвята, комбинация със сито печат, UV лак, ротационна щанца. Използване на специални и метализирани хартии, полиетилен, полипропилен, топъл печат, номерация, сухо преге, ламиниране.

Интернет портал за печатни технологии.