Русе прес с три нови машини за подвързване

1916
Русе прес с три нови машини за подвързване

Също така компанията се присъедини към PSI – най-голямата мрежа за промоционални продукти.

В разгара на календарната кампания, ръководството на компанията оборудва своята печатна база – Русе прес с три нови машини на водещия производител JBI James Burn International, France:

Специално за производството на корпоративни тефтери:

Полуавтоматична електрическа подвързваща машина Wire-O® Bind 3500, която затваря всички размери 3:1 (от 3/16″ до 9/16″) и 2:1 (от 5/8″ до 1″).

Вижте повече продуктова информация тук.

 

За календарна продукция:

Полуавтоматична подвързваща машина BB 50/70 (H), която затваря всички размери 3:1 (от 3/16″ до 9/16″) и 2:1 (от 5/8″ до 1″). 

Вижте повече продуктова информация тук.

 

 

 

Автоматична пробиваща машина EX 610/700. Възможности за пробиване от типа на: Wire-O®; UniCoil®; пластмасов гребен; Velobind®; 2, 3, & 4; затвяряне с рингове; спирала и др. 

Вижте повече продуктова информация тук.

 

Източник: Русе прес

За контакти: Печатна база РУСЕ ПРЕС

тел/факс:082/825 420
предпечат – тел: 082/826 826

email:rusepress1@gmail.com
rusepress@yahoo.com

http://www.rusepress.com/   

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.