Свободен достъп до технически документи относно UV+EB

1035
Свободен достъп до технически документи относно UV+EB

Асоциацията за UV+EB технология предлага свободен достъп до своите технически документи и производствен архив.

UV+EB

 

Електронният каталог на RadTech изобилства от полезни материали, спомагащи бъдещи подобрения в технологията за втвърдяване UV+EB. Регулярно ще бъдат добавяни нови полезни статии и в бъдеще, тъй като нововъведението намира своето място в различни области на печата и не само – мастиленоструен, 3D, опаковки, електронни дисплеи, медицински изделия, UV светодиоди и други.

Методът на втвърдяване с ултравиолетова светлина и лъч от насочени електрони е подходящ за различни покрития, мастила, лепила, композитни и други сухи материали. При този тип изпичане използваната енергия и вредните емисии са в по-малки количества от други познати традиционни методи. Това води до по-кратко време на самия процес и по-ниски разходи за изработка.

Пълният достъп до материалите става след кратка регистрация. Асоциацията RadTech наброява близо 700 членуващи организации по цял свят, които са лидери в разработването на нови процеси и материали. През изминалата седмица (между 27 февруари и 1 март в Сан Франциско ) се проведе най-голямото събитие на тази индустрия (uv.eb WEST 2017 Materials + Manufacturing Summit, Conference and Exhibition).

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.radtech.org

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/