Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

1721
Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

RITRAMA обявиха, че RI-JET 75 Gloss White и RI-JET 75 Gloss Clear, две от най-широко наложилите се полимерни фолиа за печат в средно – високият клас, получиха „HP Latex Substrates Inks certification“.

Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Процесът по сертифициране се осъществи от COLOR CONCEPT, една от най-престижните, независими и съвременни лаборатории за профилиране и тестване в индустрията на широкоформатният печат.

Благодарение на лабораториите си в Холандия и САЩ, компанията осъществява дейности като профилиране, (R&D) тестове и разработване на медии, сертифициране на медии, изпитания на beta-версии принтери и софтуер, както и техническа поддръжка. Целта на COLOR CONCEPT e „ПОВИШАВАНЕ НА СТАНДАРТИТЕ ЗА КАЧЕСТВО“ в професионалния печат. Получаването на „HP Latex certification“, служи за уверение на клиентите, че самозалепващите фолиа на RITRAMA са съвместими с латексовите мастила и принтери на HP. Нещо повече – използвайки сертифицирани RITRAMA медии, ползвателите им си спестяват разходите по настройките и получават гаранция, че употребяват най-добрите налични медии на пазара.

 

сертификат хюлет пакард латексСертификационната програма за латексовите мастила на HP обхваща три ключови области: качество на отпечатъка, взаимодействие принтер-медия и преработка и обработка на изображението. Веднъж обработен, самозалепващия материал получава сертификатът и компанията може да използва сертификационното лого върху опаковките си и търговската комуникация. Тази квалификационна програма е още едно потвърждение за високия стандарт на продуктите, дистрибутирани от RITRAMA.

RITRAMARITRAMA, като водещ италиански производител на самозалепващи материали, разполагащ с 23 производствени мощности в световен мащаб, тази година стартира преквалификационна програма за присъствието си в графичната индустрия, поставяйки себе си в ролята на фирма-партньор за своите клиенти. Неотдавнашното откриване на новата производствена мощност на RITRAMA – фабрика Базиано, която е най-модерната за производството на самозалепващи фолиа, реорганизацията на търговските мощности, подновяването на производствените и пакетиращи линии са само някои примери за големите инвестиции на RITRAMA, гарантиращи на клиенти си, че могат да разчитат на компания с най-добрите технологии налични на пазара.

ТЕПЕДЕ България ЕООД поддържа на склад и доставя PVC фолиа от портфолиото на RITRAMA!

Повече информация: ТЕПЕДЕ България ЕООД
Профил на ТЕПЕДЕ България ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Партньори на Тепеде България

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.