Софтуер на GMG поставя нов стандарт в цифровите цветни проби на опаковки

1589

Системата за цветни проби на GMG – ColorProof осигурява перфектни преливки и полутонов при печат на прозрачни или метални фолиа.

Системата на GMG, съчетана с новия принтер Epson Stylus Pro WT7900, позволява произвеждане на висококачествени цветни проби за опаковъчната промишленост. Софтуерът за цветопроби ColorProof и полутоновите модули FlexoProof XG и DotProof XG осигуряват ненадминато качество и надеждност, дори при симулация на допълнителни цветове и бяло при флексографски, офсетов и дълбок печат.

Новото бяло мастило на водна основа на The Epson Stylus Pro WT7900 позволява печат на нюанси на бялото с висока плътност, необходими за създаване на проби за печат на опаковки. Наред с това, системата предлага значително по-ниски разходи от традиционните решения за създаване на проби.

Благодарение на лесния за употреба софтуер на  GMG, времето за подготовка на нови цветови профили и отпечатване на проби е намалено драстично. Според GMG автоматизираният работен процес и високата надеждност за точно възпроизвеждане на цветовете гарантират отличното качество на пробите.


/На снимката: Epson Stylus Pro 7900/

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: www.wideformatonline.com

Интернет портал за печатни технологии.