Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Спечелете награди с новата технология ColorLok® на Монди

1544

Монди подчертава основните предимства на ColorLok® с кампания, която включва възможност да спечелите пътуване до Сахара, Барселона или Норвегия и да видите северните сияния.

След като наскоро разшири своята гама от ColorLok® хартии, световният производител на хартии и опаковки Монди стартира кампания, която подчертава предимствата на технологията ColorLok®. Ярките цветове, бързото съхнене и по-контрастното черно, които с ColorLok® са доказани от практиката в офиса, са символно използвани и в наградите на кампанията. Основните награди са пътувания за двама, чрез които спечелилите ще могат да изследват пустините на Мароко (Африка), ярките цветове на Барселона (Испания) или северните сияния на Тромзо (Норвегия), контрастиращи на черното нощно небе. В допълнение, Монди ще раздаде и общо 200 iTunes и Amazon ваучери.

За да участвате в спечелването на наградите, трябва да въведете кодът ColorLok® на www.mondigroup.com. Този код може да бъде намерен на промоционалните стикери, поставени върху пакетите на A4, 80 гр./м2 хартии с ColorLok® на Монди или на лотарийни скреч карти, разпространявани чрез списания и търговски агенти. Допълнително код може да получите по е-mail, ако въведете валиден адрес на www.mondigroup.com.
Вижте пълната информация за промоцията и правилата на страницата на Mondi ColorLok®.

Наскоро Монди добави BIO TOP 3® extra, 100% рециклираната NAUTILUS® SuperWhite, IQ appeal и MAESTRO® bulky към своето портфолиото от ColorLok® хартии. Гамата включва и IQ premium, IQ selection smooth, MAESTRO® extra, MAESTRO® supreme, DNS® premium и NAUTILUS® ReFresh TRIOTEC. Според Йоханес Клумп, Директор Маркетинг и Продажби за Монди Анкоутид Файн Пейпър Сейлс, технологията ColorLok® е добавена стойност за клиенти, които използват мастилено-струйни принтери.

“В малки офиси и в домашни условия, където се осъществява по-голямата част от мастилено-струйния печат, нашите хартии с ColorLok® технологията осигуряват по-наситено, по-истинско възпроизвеждане на цветовете, контрастен текст и много по-малко размазване на мастилото, заради по-бързото съхнене. Нашите клиенти могат да видят разликата между отпечатването върху хартии с и без ColorLok® технология” казва Йоханес Клумп.

Технологията ColorLok® се основава на добавки, които видимо увеличават качеството при мастилено-струен печат и осигуряват по-бързо съхнене. Специфичното химическо взаимодействие между добавките и пигментните мастила спомага за задържането на пигментните частици на повърхността на хартията, докато останалата част от мастилото прониква дълбоко в хартията. По този начин се получава ясно очертани и ярки образи.

Кампанията ColorLok® на Монди е валидна за периода януари-юни 2012, на страницата www.mondigroup.com.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.