Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO с 2 години пълна гаранция!

4110
Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO с 2 години пълна гаранция!

За да предпазят бизнеса на клиентите си от имитации, представяни за оригинални сублимационни гел-системи, RICOH и SAWGRASS представят новите, фабрично проектирани за сублимация гел-принтери VIRTUOSO SG400 (А4+) и SG800 (A3+), с новите гел-мастила SubliJet-HD и безпрецедентната 2-годишна ПЪЛНА гаранция.

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO

 

Появилите се на пазара имитации разчитат на голямата популярност, която системите за гел-сублимация RICOH-SAWGRASS придобиха през последните няколко години, заради непознатите дотогава надеждност и безпроблемност при работа. За да се възползват от имиджа и пазарната ниша, създадена от системите RICOH-SAWGRASS, имитаторите купуват обикновени офисни принтери RICOH, снабдяват ги с NO-NAME азиатски касети с мастило и ги продават на по-ниска цена, но без никаква гаранция, ICC профили и софтуерно осигуряване.
Самата концепция на сублимационните гел-системи RICOH-SAWGRASS, с безкомпромисно качество на печата, постоянни ярки цветове, липса на запушвания, удобен и интуитивен софтуер и пълна безпроблемност на експлоатацията, покрита с пълна гаранция, концепцията, с която тези системи пробиха на пазара и извоюваха водеща позиция в desktop сегмента, беше подложена на компрометиране.

Убедени от множеството положителни отзиви от реални клиенти и отличната репутация на системите RICOH-SAWGRASS и същевременно изкушени от по-ниската цена на имитациите, придружена от обясненията на продавачите им, че става дума за същото, но на промоционална цена, потенциални клиенти се сдобиват с нещо, което не покрива изобщо очакванията им за качество и надеждност, няма софтуер за печат и за управление на цветовете, няма никаква гаранция и, макар да изглежда сходно, всъщност няма нищо общо с това, което те са си представяли, че купуват.

За да гарантират, че потребителите ще получат това, което очакват, RICOH и SAWGRASS обособяват системите за сублимационен печат с гел-мастила в нов бранд – VIRTUOSO, който ще се продава единствено от упълномощени дистрибутори, сертифицирани за висококачествено пред и следпродажбено обслужване и екпертен сервиз.

VIRTUOSO е единствената в света desktop система за субламационен печат, която е изцяло проектирана фабрично като такава, осигурява възможно най-високото качество на печат, повторяемост на резултатите дори след години, възпроизвежда 26% по-ярки и наситени цветове, спрямо досегашната система (изобщо не коментираме имитациите), гарантира най-висока степен на надеждност и безпроблемност, обезпечава инвестицията с 2-годишна ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ. В софтуерно отношение има огрома стъпка напред – освен стандарния за RICOH/SAWGRASS PowerDriver, който се грижи за интуитивно управление на печата от всяко графично приложение, сега потребителите получават още нещо безплатно – софтуерът за дизайн и контрол на печата CreativeStudio. При това, без никаква промяна в цената, спрямо досегашната.

 

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO

 

Какво е новото:

 • принтерите от серията VIRTUOSO се произвеждат от RICOH специално за сублимационни приложения, използващи новите сублимационни гел-мастила SAWGRASS SubliJet-HD. Те са фабрично проектирани и оптимизирани за това приложение, което гарантира, че през целия жизнен цикъл на системата – от зареждането на мастилата, през експлоатацията, до техническата поддръжка, потребителите ще получават качествени и предвидими резултати, високо ниво на надеждност и сигурност за възвръщането на инвестицията, колкото и малка да е тя.
 • новите мастила SubliJet-HD осигуряват увеличение на цветното пространство (или с други думи, на възможните за отпечатване ярки и наситени цветове) с цели 26%, при стриктен контрол на качеството и постоянството на параметрите.
 • усъвършенстван PowerDriver, който позволява лесен и качествен печат директно от разлините приложения – CorelDraw, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign. Интуитивно управление на цветовете.
 • софтуерен пакет CreativeStudio(CS), съставен от Online Designer и Print&Colour Manager. CS Online Designer е фокусирано бърху продуктите, облачно базирано приложение за дизайн. Поектирано за употреба най-напред с мобилни утреойства – смартфони, таблити, лаптопи, то е съвместимо с всяка операционна система, тъч-скрийн устройство или браузър. Съдържа голяма база сток дизайни, монограми, фотографии и други елементи, база данни с формите и размерите на популярни продукти за декориране – Unisub, ChromaLuxe, SwitchCase, позволява съхраняването на дизайнете в облака, позволява сваляне на превю файлове за одобрение от клиенти, мощен и интуитивен WYSIWYG колор-мениджмънт. Макар CS Online Designer да няма претенциите на пълнфункционален пакет за дизайн, той покрива изцяло нуждите на дизайнера при проектиране на сублимационни декорации и спестява инвестиции в графичен софтуер и сток колекции, на стойност над 2000 Евро.

CS Print and Color Manager е desktop програма, която се инсталира на компютъра и позволява дизайните, проектирани с CS Online Designer да бъдат отпечатани на принтерите VIRTUOSO с възможно най-добро качество и с цветови корекции, съобразени с крайното изделие, което ще се декорира.

ПЪЛНА 2-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ – ако се има предвид, че до излизането на пазара на сублимационните гел-системи RICOH/SAWGRASS, идеята за каквато и да е гаранция на десктоп сублимационен принтер беше табу, то сега производителите стигат още по-далече. 2 години пълна гаранция означава, че инвестицията е защитена на 99% – за останалия 1% е добре да се направи застраховка срещу токов удар, природни бедствия и кражба. Предвид съвсем достъпните цени на оригиналните гел-системи, може да се приеме, че тази гаранция елиминира безпокойството и риска за техническата страна на бизнеса и потребителят може да се съсредоточи изцяло върху маркетинга и обслужването на клиентите.

 

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO

В България системите VIRTUOSO се доставят и обслужват от FACTOR.BG. Допълнителните предимства, осигурявани от дистрибутора са:

 • демонстрационен център с всички актуални принтери и консумативи, напълно безплатно
 • постоянни складови наличности, както на принтери, така и на консумативи
 • незабавна безплатна доставка
 • дистанционна инсталация и обучение на оператор
 • оборотни принтери, в случай на необходимост от ремонт
 • периодични специализирани обучения с практическа насоченост Print Academy
 • безплатни телефонни и он-лайн консултации през периода на гаранцията
 • разнообразни висококачествени продукти за декорация на склад – чаши с гаранция 500 цикъла в миялна машина, Unisub, ChromaLuxe и SwitchCase продукти

За допълнителна информация, ценова оферта или демонстрация:
infor@factor.bg
0899 878319

Интернет портал за печатни технологии.