Warning: getimagesize(/images/factor_image1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Тапет или графика на стената

3814

Katana Wallpaper e специален материал, който ни позволява да бъдем различни вкъщи или с нов коз в бизнеса.

Свидетели сме на все повече нарастващото желание на хората да запазят и покажат своята индивидуалност. Стремежът ни да превърнем дома си в място, отразяващо нашата същност, интереси, възгледите ни за живота и за това кое е ценно. Все повече се завръщаме към неща, които отдавна сме заклеймили като морално остарели. Тапетът е вече с нов имидж и по-популярен от всякога.

Търсенето надвишава всякакви очаквания. И ако допреди можеше да кажеш „А, да това е мотив за кухня!” или „Ето, това е за спалня!”, то сега разнообразието на десените е невероятно голямо. Тапетът вече е забавен, екстравагантен, ретро или ултрамодерен, авангарден или с нежни, елегантни мотиви. Много известни дизайнери концентрират енергия си в търсене и създаване на нови модели и колекции.

Усъвършенства се производственият процес, правят се откритията в областта на използваните материали и техните свойства. В изработката на тапета се включват дигиталният широкоформатен печат и новите компютърни технологии. Медиите, предоставят брилятно качество и реализъм на изображението, усещане за обем и плътност.

Тапетът, белият лист на въображението ни, вече е истински коз сред изразните средства на съвременното изкуство и бизнес.

Тапетът вече може да говори.


Да разкаже за любовта ни към изкуството.

За любим спорт или емоция.
Дори да превърнеш дома си в своя арт сцена.

Компанията Legacy of Legends, използва тапет, за да покаже че носи наследството на спортните легенди в името на благотворителността.

Тапетът се включва и в бизнеса,за да подкрепи и защити бранда или професионалната идентичност, клиентът да почувства сигурност аз доставчика, партньорът – за коректността на деловите отношения.

В училището:Творби на ученици, наградени за успехи в областта на изобразителното изкуство, са сканирани и чрез широкоформатен дигитален печат са претворени в медал и мотив за останалата училищна общност.

Домани Студио в Чикаго, за които смесването на изкуството и технологиите би довело до най- истински и трайни интерактивни преживявания, декорира стена в офиса си с тапет със собствените им творби.

А в клуба на Тексаските рейнджъри е пренесено цялото бейзболното игрище.

Музеят В Цюрих избира тапета като средство, с което да се представи първата голяма изложба на китайския художник, фотограф, политически активист Ал Вейвей и неговият поглед за унищожението на архитектурата в Пекин в името на прогреса. Това са стотици снимки, блогове и обяснителни есета.

Служителите от технически департамент трябва да изберат правилната медия, за да запазят въздействието на изображенията и те да не бъдат изгубени при една лоша репродукция, предвид това че ще бъде използвано цялото пространстовото на стените на музея.

Изборът е Katana Wallpaper в комбинация с принтери от серията Stylus Pro на Epson на 9900 и 11880.
В резултат на разнообразието и комбинацията от изображения, както и от размер им и формта на представяне, зрителят бива много по-интензивно изправен пред поставените теми.

Предимствата на медията, довели до изборa и, са:

  1. атрактивна структура
  2. добра стабилност по отношение на запазване на размера – в мокро и в сухо състояние
  3. отлични резултати по отношение на качеството на отпечатване
  4. гладка повърхност
  5. възможността да се прикрият малки пукнатини и неравности по стените
  6. лесно поставяне и отстраняване, след края на изложбата, и възможност да бъдат пренасяни и използвани отново.
  7. Подходяща е за всякакви широкоформатни принтери, работещи с мастила на водна база.

За повече информация и безплатни мостри:
www.factor.bg
info@factor.bg
тел.: 0896/  738 700

Интернет портал за печатни технологии.