ТЕПЕДЕ България поема представителството и сервиза на TECKWIN

1440
ТЕПЕДЕ България поема представителството и сервиза на TECKWIN

ТЕПЕДЕ интегрира в портфолиото си цялата продуктова гама от широкоформатни машини на фирма TECKWIN, започвайки с 2,5 м. Tecklight до 3,2 м. широкия UV- принтер и ще ги предлага като цялостно решение в комбинация с ТЕПЕДE Color Booster „powered by Caldera” и собствените си медии за постигане на оптимално качество.

Teckwin, един признат на световния пазар производител на широкоформатни принтери със седалище Шанхай и ТЕПЕДЕ договориха сътрудничество за дистрибуция на широката гама машини, в страните с ТЕПЕДЕ представителства (Холандия, Белгия, Германия, Чехия, Хърватска, България, Словакия, Унгария и Австрия).
Всички машини на Teckwin са изключително стабилно конструирани в съответствие с модерните инженерни тенденции и дизайн. Уникалното при тези машини е външното управление с обикновено PC. Главите и по-важните агрегати и части са изключително от известни, световни производители. Принтерите имат и някои особени характеристики като:
Gutter – улей за печат на мрежи, специално светлинно устройство спомагащо печат на беклит медии, възможност за двустранен печат. Особено внимание заслужава също и качеството на печатвърху хартии със син гръб и възможноста да се печатат 2 ролки една до друга наведнъж.
В сферата на UV-печата, TECKWIN предлага една хибридна машина, печатаща на плоскости до 15 мм. или от ролка на ролка и също така друга плоскопечатна машина с вакумна маса (2,4 респективно 3 м. ширина) за индустриални приложения и максимална дебелина на плоскостите от 50 мм.

За повече информация посетете обновеният ни сайт www.tepedebg.com

Интернет портал за печатни технологии.