Тепеде България предлага нов принтер на EFI

939
Тепеде България предлага нов принтер на EFI

EFI™ Pro 24f LED – новият плоскопечатен LED принтер с фотографско качество на изображението и отлична адхезия върху широката гама от материали за печат

EFI™ Pro 24f LED е най-новото попълнение в продуктовата линия на широкоформатни плоскопечатни LED UV принтери от EFI™.

 

 

 

Този професионален, плоскопечатен принтер е проектиран с мощни функции – от LED лампи за фиксиране на мастилото и grayscale технология на печатните глави с променлив размер на капката до истинска плоскопечатна маса с подвижна греда и вакуумни зони – за да предостави на потребителите конкурентно предимство. Това е стратегическият избор за принтер, произвеждащ графични изображения и художествени репродукции, мембранни дисплеи, беклит дисплеи и много други апликации с височина на печатния материал до 2 инча. EFI™ Pro 24f LED се справя без усилие със задачи изискващи прецизност и детайлност, качество на отпечатъка и скорост.

EFI™ Pro 24f LED постига превъзходни резултати с изключително качество на изображението в производствен режим на печат и широка цветова гама при ниска консумация на мастило.

Характеристики:
• Истински flatbed с подвижна каретка и греда. Маса с размери 1.2м x 2.4м, и вакуумна система, задържаща неподвижно медията, осигуряваща отлична регистрация при многослоен печат или печат на много плоскости.
• Четири цвята плюс два канала за бяло е стандарт. Трислоен печат на един пас.
• Печат с променлив размер на капката в сивата скала за висококачествено изображение.
• LED лампи за по-ниска консумация на енергия, по-малко фира и възможност за използване на по-тънки субстрати.
• Четири независими вакуумни зони, проектирани да съответстват на най-често срещаните размери на медиите без нужда от покриване на празните пространства.
• Печат без бели полета, което намалява времето за довършителни работи.
• Възможност за едновременен печат на плоскости с различен размер.
• Включва EFI Fiery® proServer Core, с FAST RIP технология за ускоряване.
EFI Pro 24f flatbed е идеален за отпечатване на приложения с висока стойност, като лентикулярни и задно осветени дисплеи с фотографско качество, екзотични материали и такива с неправилни форма.

Машините EFI™ се доставят и сервизират от ТЕПЕДЕ България ЕООД

За повече информация:

www.tepede.bg 
tepede@tepede.bg;

02/963 46 79 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.