ТЕПЕДЕ предлага за продажба нови модели SEIKO Color Painter

2848

След успешното изложение EXPO PRINT&IMAGING, провокирало огромен интерес и запитвания, ТЕПЕДЕ България има удоволоствието да Ви съобщи, че сега новият SEIKO Color Painter H-104s е наличен и в друг размер – 74”.

„По-малкият брат”  – SEIKO ColorPainter H-74S – притежава същото качество на печат – 720х720dpi, същите зашеметяващи максимални скорости при 4 цветната конфигурация – до 100м2/ч, и същите брилянтни цветове при 8 цветната конфигурация – CMYKGreyLcLmLgrey. И всичко това в принтер с максимална ширина на печат 1,87м! Двете машини разполагат с USB2.0 интерфейс за високоскоростна комуникация и могат да бъдат управлявани с RIP ONYX или RIP CALDERA – базирани съответно на  MS Windows и Linux.

Ето някои от уникалните характеристики на новата концепция на SEIKO:
Плавни преливки – сивото и светло сивото от комплекта мастила разширяват гамата на останалите 6 цвята и така подобряват плавността на преливките при печат на човешка кожа, светлосенки, светлоотразителни, метални повърхности и др.
Високочестотни инкджет глави с Multi- Drop Technology – изключителна наситеност на цветовете, дори и при най- високата скорост на печат. Това е възможно благодарение на високочестотното “изстрелване” на капката и Multi- Drop технологията, която представлява полагането на капки с различна големина с цел максимална плътност на мастилото и равномерност на изображението.
Smart- pass технология – разработената от SEIKO I Infotech технология оптимизира полагането на капката pass-to-pass , в резултат на което се постигат плавни spot цветове и градиенти. Практически се получава печат без бендинг.
Автоматична настройка на главите- Color Painter засича дебелината на медията и според това главата автоматично се регулира във височина, осигурявайки  максимално качество на печата.
Мастилници с вместимост 1,5л и вторични резервоари –  “Mild” солвентните мастила се предлагат в   “торбички“ (нехарактерна, но екологично обоснована форма за съхраняване на мастилото), която позволява лесна смяна на мастилата. Вместимостта от 1,5л. за глава намалява необходимостта от презареждане с мастило, а  вторичните резервоари помагат  печатния процес да продължава докато се сменят мастилниците.
Двустранен печат – принтерът дава възможност за прецизен двустранен печат, чрез изпечатване на марки.
Опционално се предлага улей за печат на MESH.
Накрая и накратко: новият ColorPainter не е старият, а концептуално нов модел, разработен изцяло и само от SEIKO I Infotech.

Поръчки и заявки и за двата принтера могат да се правят веднага, като доставките за Европа на ColorPainter H74-S ще започнат в края на м.Януари 2009г., а за ColorPainter H104-S вече са факт!

ТЕПЕДЕ България ЕООД е изключителен представител на SEIKO I Infotech за България.

Източник: ТЕПЕДЕ България ЕООД

Интернет портал за печатни технологии.