ТЕПЕДЕ ще представи на ЕКСПО ПРИНТ&ПАК 3,2 метров солвентен принтер TeckStone

1670
ТЕПЕДЕ ще представи на ЕКСПО ПРИНТ&ПАК 3,2 метров солвентен принтер TeckStone
Spread the love

След успешното си представяне на VISCOM в Германия, TeckStone 3200 ще може да бъде видян и в България на изложението ЕКСПО ПРИНТ&ПАК от 31.10.2007 до 03.11.2007 в Интер Експо Център гр. София.

Машината е с работна ширина от 3.2 метра и използва мастила на солвентна база. 12те пиезоелектрични глави SPECTRA SM128 осигуряват резолюция на печат до 600 dpi при скорост до 44м2/ч. Обработката на изображенията се осъществява от многофункционален RIP на CALDERA, оптимизиращ процеса и скоростта на работа.

ТЕПЕДЕ България ЕООД е официален представител и сервиз на TECKWIN за България и предлага цялото портфолио на фирмата включващо:

  • Солвентни машини от 1.8м до 5м ширина, използващи XAAR и SPECTRA глави, както и последни технологии на световни производители
  • UV машини, плоскопечатни и хибридни от 1.6м до 3м ширина с 5 или 7 цвята влючително бяло мастило, използващи новите SPECTRA глави или новите XAAR с OMNIDOT технология.
  • Рутери
ТЕПЕДЕ осигурява инсталация, обучение, гаранционно и следгаранционно обслужване на машините с марка TECKWIN, части и консумативи на склад, както и голямо портфолио от медии за печат.

На изложението ще бъдат представени и интегрираните PRINT&CUT решения на фирма MUTOH, както и печат с революционната технология i2 (intelligent interweaving) върху медии от асортимента на ТЕПЕДЕ.

По случай 15 годишния юбилей, фирмата ще предлага техника на специални цени.

Хале 4 щанд А7
ТЕПЕДЕ България ЕООД
www.tepede-bg.com

Биографична информация