Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50

2009
Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50

За да ви убедим в уникалните качества на RGB печатната технология с нашия фотопринтер ZBE Chromira 50, предлагаме на първите 100 клиента, които пожелаят да опитат нашата услуга, по един безплатен отпечатък на изображение с формат до 42/60 см.

При технологията на принтерите Chromira не се използват мастила, а светлината на лазерни диоди, която формира изображението върху светлочувствителна хартия, която след това се проявява по химически път. Всъщност по принципа си на работа нашата машина е един дигитален минилаб, само че размерът на отпечатъка е до 127 см на ширина и практически без ограничения в дължината.

Качеството на изображенията и балансът на цветовете (особено при черно-бели изображения) са непостижими за никоя печатна технология, базирана на мастила, а цените, които можем да предложим с нашия фотографски печат, са най-добрите за висококачествен голямоформатен печат въобще.

Разнообразието от фотохартии включва гланц, мат и лустър с ширина 76 и 127 см (използваме професионални фотохартии с марките Fuji и Tura), а в момента работим по въпроса да започнем печат и върху транслуцентен материал на Fuji, с който могат да се произвеждат най-красивите беклити на планетата – с ярки цветове и непостижим за другите технологии контраст.

За да ползвате правото си на безплатен тест, моля регистрирайте се в нашия сайт на адрес www.vertinet.com/chromira и ни изпратете файл с ваша любима снимка или колаж с размер до 42/60 см, за да се уверите в непостижимите за която и да е друга технология ниво на детайл, баланс на цветовете и липса на всякаква структура на точките, изграждащи изображението.

Препоръчителна резолюция: 200-300 dpi
Цветен модел: 8-bit RGB, може и с ICC профил
Файлов формат: TIFF, JPEG (поддържат се само растерни формати)

Начало на промоцията: 3 април (петък)

Край: при достигане на лимита от 100 безплатни теста, но не по-късно от 10 април (петък)

Получаване на тестовите копия: на 15 април, на откриването на магазин ВертиАрт на ул. Цар Асен 120 в София или след това – от централния ни офис на ул. Криволак 8.

Източник. vertinet.com

Биографична информация