Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50

1996
Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50
Spread the love

За да ви убедим в уникалните качества на RGB печатната технология с нашия фотопринтер ZBE Chromira 50, предлагаме на първите 100 клиента, които пожелаят да опитат нашата услуга, по един безплатен отпечатък на изображение с формат до 42/60 см.
inline_308_http://prepressbg.com/images/chromira_news.jpgПри технологиятана принтерите Chromira не се използват мастила, а светлината на лазернидиоди, която формира изображението върху светлочувствителна хартия,която след това се проявява по химически път. Всъщност по принципа сина работа нашата машина е един дигитален минилаб, само че размерът наотпечатъка е до 127 смна ширина и практически без ограничения в дължината.

Качеството на изображенията и балансът на цветовете (особено причерно-бели изображения) са непостижими за никоя печатна технология,базирана на мастила, а цените, които можем да предложим с нашияфотографски печат, са най-добрите за висококачествен голямоформатенпечат въобще.

Разнообразието от фотохартии включва гланц, мат и лустърс ширина 76 и 127 см (използваме професионални фотохартии с марките Fuji и Tura), а в моментаработим по въпроса да започнем печат и върху транслуцентен материал наFuji, с който могат да се произвеждат най-красивите беклити напланетата – с ярки цветове и непостижим за другите технологии контраст.

За да ползвате правото си на безплатентест, моля регистрирайте се в нашия сайт на адресwww.vertinet.com/chromiraи ни изпратете файл с ваша любима снимка иликолаж с размер до 42/60 см, за да се уверите в непостижимите за която ида е друга технология ниво на детайл, баланс на цветовете и липса навсякаква структура на точките, изграждащи изображението.

Препоръчителна резолюция: 200-300dpi
Цветен модел: 8-bit RGB,може и с ICC профил
Файлов формат: TIFF, JPEG(поддържат се само растерни формати)

Начало на промоцията:3 април (петък)

Край: придостигане на лимита от 100 безплатни теста, но не по-късно от 10 април(петък)

Получаване на тестовитекопия: на 15 април, на откриването на магазин ВертиАрт наул. Цар Асен 120 в София или след това – от централния ни офис на ул.Криволак 8.

Източник. vertinet.com

Биографична информация