Техно Прес с нова машина за ламиниране

1849
Техно Прес с нова машина за ламиниране

Високотехнологичната машина е за ламиниране с топло и студено фолио. Позволява ламиниране с холограма и метализирани фолиа /сребро, злато/.

 

Основното предимство на машината KMM-1050/1220D High Speed Laminating Machine е, че скоростта на ламиниране е 60 метра / минута, което прави цената на крайния продукт по-ниска.

Още технически данни:
Минимален формат – 39/32 см
Максимален формат – 105/ 82 см
Скорост – 60 метра / минута

Вижте повече за Техно Прес тук.

Вижте профила на фирмата в каталога Полиграфия Инфо.

Източник: Технопрес

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.